Cum facem imputernicire pe contractul Digi?
Avand in vedere solicitarile primite din partea cititorilor, in acest articol vom mentiona cum se poate face o imputernicire la Digi (RCS – RDS) si ce drepturi va avea persoana imputernicita.

Imputernicirea unei persoane pe contractul de furnizare servicii Digi este de doua tipuri: printr-o procura notariala sau printr-o cerere facuta catre Digi.

Evident, cea mai simpla si avantajoasa metoda este cea de-a doua, printr-o cerere catre Digi, aceasta metoda fiind si gratuita. Cererea se poate face prin una din urmatoarele modalitati:

  1. Intr-un punct de prezenta Digi – nu este nevoie sa fie prezent titularul actual si viitorul titular, este suficient sa fie prezent titularul din momentul curent, sa prezinte actul sau de identitate cat si o copie a actului de identitate a persoanei imputernicite
  2. E-mail pe adresa clienti@rcs-rds.ro – este indicat sa oferim numele pe care este incheiat contractul, adresa, codul de client si CNP-ul, impreuna cu o poza a actului de identitate a persoanei imputernicite; aceasta metoda este acceptata temporar in perioada crizei sanitare, de regula imputernicirea se poate face doar intr-un sediu Digi de catre titularul contractului, prezentand copie de pe buletinul imputernicitului

Ce operatiuni poate efectua persoana imputernicita?

Din informatiile primite pana in prezent de la reprezentantii Digi, imputernicitul va putea face aproape orice operatiune, singura exceptie fiind preluarea contractului pe numele sau (schimbarea numelui titularului). Astfel, orice alta operatiune va putea fi efectuata de imputernicit, acestea fiind cateva exemple:

  • ridicarea unui echipament (telefon, decodor, smartcam, router, etc.)
  • modificari contractuale (upgrade/downgrade, suplimentarea serviciilor, etc.)
  • solicitare informatii confidentiale din contract (cod puk, username si parola pentru internet, date de pe factura, etc.)

Cum facem imputernicire pe contractul Digi?

In concluzie, in reteaua Digi (RCS – RDS) se poate face usor o imputernicire (in special in aceasta perioada), nu costa nimic insa este important sa stim ca persoana imputernicita va putea efectua aproape orice operatiune/cerere care poate duce inclusiv la costuri suplimentare.

Voi ati solicitat imputernicirea altei persoane la Digi? Daca da, cum a decurs intregul proces?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  1. Angajatii sunt slab pregatiti, dezinteresati, sau pur si simplu nu trec prin filtrul ratiunii ceea ce vorbesc. Nu sunt capabili sa ofere informatii complete si clare, de multe ori te trimit de la un sediu la altul.
    Avand in vedere ca suntem intr-o perioada de criza sanitara. Optihnea de mai jos ar trebui facuta cunostinta prin mesaj tuturor abonatilor. Angajatii lor, nici nu o cunosc optiunea de mai jos.

    „E-mail pe adresa clienti[at]rcs-rds.ro – este indicat sa oferim numele pe care este incheiat contractul, adresa, codul de client si CNP-ul, impreuna cu o poza a actului de identitate a persoanei imputernicite”