Cununa de lacrimi – sezonul 2 – Acasa
In acest articol vom detalia surprizele lunii ianuarie pregatite de Acasa. Postul de televiziune a pregatit cateva surprize pentru telespectatorii sai fideli. Din 2 ianuarie au inceput sezoane noi ale unora dintre cele mai indragite telenovele si seriale turcesti.

Telenovela Iubirea are numele tau este la sezonul 2, de luni pana vineri, de la ora 19 si sunt difuzate cate 2 episoade. Povesea de pe Insula continua in fiecare zi de la ora 21. Serialul turcesc Povestea de pe Insula a prins foarte repede la telespectatorii din Romania. Un alt serial turcesc ce a inceput de pe 2 ianuarie pe Acasa se numeste Trei surori.

Din 9 ianuarie, de la ora 13, de luni pana vineri, va incepe sezonul 2 al telenovelei Cununa de lacrimi (Corona de lágrimas / Crown of tears – 2012), in care joaca simpatica actrita Victoria Ruffo. Sezonul 2 are 96 de episoade, durata fiecarui episod este de 45 de minute fara reclame iar pe IMDb a primit nota 7,6.

Al doilea sezon a fost difuzat in Mexic in vara anului 2022, la 10 ani distanta de primul sezon. Ultimul episod este difuzat in tara natala in ziua in care va incepe in Romania, pe 9 ianuarie.

Cununa de lacrimi – sezonul 2 – Acasa

Adriana Louvier, actrita care a interpretat rolul Olgai, nu are un rol si in noul sezon al productiei Cununa de lacrimi. Actiunea serialului se petrece, de asemenea, la 10 ani distanta fata de evenimentele din primul sezon.

In primul episod, Refugio se reintalneste cu copiii sai. Intre timp, Rómulo pune la cale un plan pentru a evada din inchisoare si pentru a se razbuna.

Sell This House: Extreme / Casa, dulce casa – din 14 ianuarie, in zilele de sambata si duminica. Casa, dulce casa este un reality show in care Tanya Memme, un celebru designer, ajuta americanii care doresc sa isi vanda casele si nu reusesc. Reality show-ul are 2 sezoane cu un total de 28 de episoade, durata fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.