Data lansare Matrix: Renasterea – HBO
Postul de televiziune Warner TV anunta ca in decembrie va difuza seria de filme Matrix. De asemenea, in luna decembrie a acestui an va aparea al 4-lea film din seria Matrix in cinematografele americane. Filmul se numeste The Matrix Resurrections / Matrix: Renasterea si va fi lansat pe 22 decembrie in cinematografe si pe HBO Max, nu avem informatii despre cand va fi disponibil si pe HBO GO.

In asteptarea celui de-al 4-lea film, fanii seriei Matrix pot revedea primele 3 filme. In acest material vom detalia cele 3 filme Matrix.

The Matrix (1999) – 4 decembrie, de la ora 21. Neo (Keanu Reves) are 2 vieti: ziua este un programator iar seara este un hacker. Un hacker legendar Morpheus (Laurence Fishburne), pe care guvernul il considera terorist, il contacteaza pe Neo sa intre in echipa sa si sa lupte impotriva robotilor care conduc. Astfel, Neo ajunge sa fie cautat si el de politie si va lupta cu robotii. Filmul Matrix a castigat 4 premii Oscar si are durata de 2 ore si 16 minute. Pe IMDb a obtinut nota 8,7.

The Matrix Reloaded / Matrix: Reincarcarea (2013) – 4 decembrie, ora 23:50. Neo si echipa sa au la dispozitie 72 de ore sa se pregateasca pentru lupta cu robotii care doresc sa asedieze Sionul (locul unde s-au retras ultimii oameni de pe Pamant), pentru a elimina omenirea. Matrix: Reincarcarea va putea fi urmarit si pe 11 decembrie, de la ora 21. Acest film are cele mai mari incasari ale francizei. Durata filmului este de 2 ore si 18 minute iar pe IMDb a primit nota 7,2.

The Matrix Revolutions / Matrix: Revolutii (2003) – 11 decembrie, de la ora 23:45. In partea a 3-a, Neo se trezeste prins intre Matrix si lumea reala. Sionul este atacat de roboti  si are sanse mici de supravetuire. Va aparea o a 3-a forta care doreste distrugerea celor 2 lumi. Matrix: Revolutii va putea fi revazut pe 18 decembrie de la ora 21, si are o durata de 2 ore si 9 minute. Pe IMDb a primit nota 6,8.

Data lansare Matrix: Renasterea – HBO

Toate cele 3 filme Matrix sunt scrise si regizate de Lana si Lily Wachowski. Al 4-lea film din seria Matrix: Renasterea va fi lansat pe 22 decembrie de compania Warner. Din distributia celui de-al 4-lea film vor face parte actorii: Christina Ricci, Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss si altii.

Filmele Matrix au avut incasari totale de 1,635 de miliarde de dolari la nivel global.
Warner TV se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.