Misterele Emmei Fielding: Mai amar ca moartea – DIVA
In luna martie, postul de televiziune Diva va difuza in fiecare sambata si duminica filme cu si despre femei detective. In acest material vom detalia o parte din aceste filme si anume cele ce vor fi difuzate in weekend-ul 2-3 martie.

Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut (2019), pe 2 martie, de la ora 16. Ruby (Taylor Cole) este o reporterita de stiri care  da intamplator peste un caz de crima nerezolvat de politie. Ruby decide sa se implice ea in rezolvarea acelui caz de crima. Va descoperi ca are un talent remarcabil in rezolvarea cazurilor dificile de crima.
Filmul Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut are durata de 2 ore iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Misterele Emmei Fielding: Mai amar ca moartea (2017), pe 2 martie, de la ora 17:50. Emma (Courtney Thorne Smith) este un arheolog care are o asociatie ce se ocupa de studiul arheologiei americane. In cadrul unui eveniment organizat de asociatia sa are loc o crima. Directorul acelei asociatii este gasit mort.

Emma si detectivul Jim Conner (James Tupper) vor incerca sa afle cine este criminalul. Filmul Misterele Emmei Fielding: Mai amar ca moartea are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Misterele Aurorei Teagarden: Reuniune mortala – 2 martie, ora 19:35. Aurora (Candace Cameron Bure) este chemata sa participe la reuniunea liceului sau. In zilele premergatoare marii reuniuni, in hotelul in care sunt cazati invitatii are loc o crima. Aurora incepe sa investigheze acest caz pentru a afla daca autorul crimei este un coleg de clasa al Aurorei.

Misterele Aurorei Teagarden: Reuniune mortala are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Mistere la fotografie: Moarte la nunta (2019), pe 3 martie, de la ora 16:00. Aline  Adams (Alexa Pena Vega ) este de profesie fotograf, ea participa la o nunta in calitate de fotograf. In timpul dansului mirilor, mirele este ucis. Suspectul principal este fratele Alinei, care a fost iubitul miresei. Pentru a-i dovedi nevinovatia fratelui sau, Aline se implica in rezolvarea cazului.
Filmul are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Case si mistere: Acuzat de crima (2017), 3 martie, ora 17:50. Shannon (Jewel) este de profesie designer de interior. Pe langa profesia sa de baza, Shannon va descoperi foarte repede ca are un talent deosebit in rezolvarea unor cazuri de crima atunci cand decide sa il ajute pe detectivul Mac Sullivan (Colin Ferguson).
Case si mistere: Acuzat de crima are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Misterele Aurorei Teagarden: Cum sa escrochezi un escroc (2021) – 3 martie ora 19:40. Aida (Marilu Henner) este agent imobiliar. Un client de-al sau este gasit mort, detectivul care este desemnat sa rezolve cazul de crima este tocmai Aurora (Candace Cameron Bure), fiica Aidei.
Filmul Misterele Aurorei  Teagarden: Cum sa escrochezi un escroc are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.