David si Victoria Beckham vor avea emisiune pe Netflix
David si Victoria Beckham au incheiat un contract de 16 milioane de lire sterline cu Netflix, contract in urma caruia Netflix va difuza un reality-show despre viata lor in care vor fi dezvaluite aspecte mai putin cunoscute despre viata familiei Beckham.

David Beckham este un fost jucator de fotbal cu o cariera in fotbal de peste 20 de ani, fost capitan al echipei nationale si considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi din istorie, cunoscut in special pentru loviturile libere.

A debutat in 1992 la 17 ani pentru Manchester United, echipa unde s-a facut remarcat, jucand pana in 2002. In perioada 2003 – 2007 a jucat pentru Real Madrid iar intre 2007 – 2012 a fost cumparat de echipa americana LA Galaxy (in 2009 si 2010 a fost imprumutat la AC Milan). S-a retras din fotbal in anul 2013, an in care a iesit campion cu PSG.

A avut 115 meciuri pentru echipa nationala a Angliei si 17 goluri in scrise. David Beckham a fost primul jucator de fotbal care a castigat campionate in 4 tari: Anglia, Spania, Statele Unite ale Americii si Franta. A fost si unul dintre cei mai bine platiti fotbalisti din lume insa o mare parte din venituri aveau ca provenienta modellingul si reclamele.

Victoria Beckham este o actrita, cantareata si designer de moda, in trecut a devenit cunoscuta datorita apartenentei la trupa pop Spice Girls (celelalte membre erau Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton si Geri Halliwell), trupa de fete cu cele mai multe vanzari din toate timpurile. In 2019, trupa Spice Girls s-a reunit pentru un tur insa Victoria Beckham a decis sa nu participe.

David si Victoria Beckham vor avea emisiune pe Netflix
Victoria Beckham a aparut si in urmatoarele documentare si reality show-uri:

  • Being Victoria Beckham (2002)
  • The Real Beckhams (2003)
  • Victoria Beckham – A Mile In Their Shoes (2004)
  • Victoria Beckham: Coming to America (2007)
  • Victoria’s Secrets (2010)

Victoria si David sunt casatoriti din 1999 si au patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.