In grila Digi vor intra Nicktoons, Travel Mix HD, Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV

In grila de programe Digi (RCS – RDS) urmeaza sa intre programele Nicktoons RO, Nicktoons HU, Travel Mix HD, Bucuresti TV, Orizont TV si Kapital TV. Modificarile in grila de programe ar urma sa se faca la inceputul lunii aprilie 2019.

Digi urmeaza sa introduca in grila cateva posturi din lista must carry (Bucuresti TV, Orizont TV si Kapital TV), Travel Mix HD (un post foarte asteptat in grila Digi pentru care reprezentantii Travel Mix mentionau ca in luna ianuarie ar fi trebuit sa intre conform intelegerilor cu Digi) si Nicktoons (atat Nicktoons RO cat si Nicktoons HU).

Abonatii Digi asteapta posturi noi in grila de programe conform intrebarilor venite de la multi utilizatori pe pagina Facebook Media-Max.ro in special in urma majorarii preturilor serviciilor furnizate de catre Digi.

In grila Digi vor intra Nicktoons, Travel Mix HD, Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV

De asemenea, reamintim ca din grila Digi au iesit posturile regionale Digi 24 (Digi 24 Iasi, Digi 24 Cluj-Napoca, Digi 24 Timisoara, Digi 24 Craiova, Digi 24 Oradea, Digi 24 Galati, Digi 24 Constanta) existand zvonuri ca ar urma sa fie inlocuite cu programele regionale TVR. De asemenea, exista posibilitatea ca in locul programului DoQ (DoQ nu va mai emite din 01 aprilie 2019) sa intre postul Cinethronix, si acesta din urma fiind in lista must carry pe anul 2019. Modificarile ar urma sa fie facute atat pe cablu cat si pe DTH (satelit) insa nu pentru toate posturile. Pe masura ce vom avea informatii concrete privind data cand vor intra aceste programe in grila si alte informatii, vom actualiza acest articol.

In grila Digi vor intra Nicktoons, Travel Mix HD, Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV

Ultima modificare majora a grilei Digi a fost efectuata in luna ianuarie cand au fost reintroduse programele TV2, Mozi+ si Prime pe cablu in zonele cu grila maghiara si pe DTH, aceste modificari eliminand din nemultumirile comunitatii maghiare din Romania.

Voi ce parere aveti despre posturile care ar urma sa intre in grila de programe Digi in luna aprilie: Nicktoons RO, Nicktoons HU, Travel Mix HD, Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV, posibil si Cinethronix? Va sunt utile aceste programe sau ati fi dorit introducerea altor posturi?

Update: Au inceput sa intre in anumite zone in grila Digi posturile Magic TV, Rock TV, Medika TV, Cinethronix, Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV cateva frecvente fiind dupa cum urmeaza: Bucuresti (498); Iasi (506); Oradea (506); Arad (514); Craiova (498); Timisoara; Urmeaza sa intre in toate zonele, vom actualiza pe masura ce vor fi introduse;
Pe DTH Nicktoons a intrat pe pozitia 63 in locul lui DoQ;
Update 30.03.2019: Odata cu introducerea acestor posturi in grila Digi va intra si programul NCN in grila digitala la nivel national;
Update 01.04.2019: Nicktoons a intrat in grila de programe Digi pe cablu digital; Estrada TV iese din grila;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

274 COMENTARII

  1. pe internet nu gasesc nici un fel de date despre postul CNC,nici cine le sunt actionarii sau unde au sediul dar nici macar cine sunt.chiar daca este un post regional vreau sa stiu si de ce este parte a listei must carry.

    • Domnule Lucian in primul rand nu se numesc CNC ci NCN si este un post de stiri sediul televiziunii este in Cluj, actionar este Liviu Alexa. Napoca , Cablu ,Network. A intrat anul acesta in lista must cary.

  2. Comentariu mutat pe articolul: Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

    • Am mutat comentariul pe articolul corect, pe acest articol as dori sa mentinem discutiile la subiect (programele Nicktoons, Travel Mix HD, Bucuresti TV, Orizont TV si Kapital TV in grila Digi).

  3. Deci am dreptate?? Cinethronix are imagine neagra și fără sunet în toată rețeaua DIGI?.. A sunat cineva la call center? La mine la Ploiești la ora 17:35 nu se receptioneaza