De ce esti asa? (Why Are You Like This?) este o productie australiana de tip serial de comedie care va fi lansat in curand pe Netflix.

Povestea serialului este despre trei prieteni buni Penny, Mia si Austin si despre modul in care acestia isi petrec timpul. Cei trei prieteni au preocupari comune: muncesc, se distreaza si isi afirma identitatea.

Persoanjul Mia este interpretat de actrita Olivia Junkeer. Aceasta joaca rolul unei fete care este atrasa din punct de vedere romantic de ambele sexe si care este originara din Asia de Sud.

Penny este cea mai buna prietena a personajului Mia, iar rolul acesteia este interpretat de actrita Naomi Higgins. Penny este o tanara anxioasa care se straduieste sa dovedeasca ca poate fi cea mai puna prietena pentru Mia si pentru alte persoane pe care le intalneste.

Austin este personajul masculin al trio-ului si este interpretat de actorul Wil King. Austin se lupta cu depresia si este colegul de casa al lui Penny.

Trailerul serialului a fost postat pe platforma Netflix dar poate fi urmarit si aici:

Serialul de tip comedie De ce esti asa? este o productie australiana din 2018 care a obtinul nota 6.4 din 152 de recenzii pe IMDb. Serialul are un singur sezon care este format din 6 episoade cu o durata medie de 20 de minute.

Lansarea primului sezon al comediei De ce esti asa? (Why Are You Like This?) pe platforma Netflix va avea loc pe data de 16 aprilie 2021. Serialul foloseste un limbaj  licentios ceea ce il incadreaza la limita de varsta 16+.

Intr-o alta ordine de idei, pe data de 13 aprilie 2021, Netflix va lansa mini seria romantica „Iubirea mea: Sase povesti despre iubire adevarata”. Miniserialul se incadreaza la genurile: documentar, romantic si expune detaliat povestile de dragoste a sase cupluri din regiuni diferite ale globului (SUA, Japonia, India, Brazilia si Spania). Limita de varsta pentru acest mini-serial este 7+. „Iubirea mea: Sase povesti despre iubire adevarata” mai este cunoscut si sub denumirea „My Love: Six Stories of True Love”.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.