Am primit invitația de la Google pentru Inbox.

În sfârșit, după două săptămâni de așteptare am primit invitația de la Google pentru a folosi noul serviciu de mail. Odată cu obținerea acestei invitații, google garantează acces la aplicația Inbox și la serviciul Inbox ce se poate accesa din browser. Această aplicație a fost creată de aceeași echipă care a lucrat patru ani la perfecționarea Gmail.

Aplicația Inbox copiază în mare funcțiile noi cu care a venit Gmail. De exemplu, gruparea mesajelor pe tab-uri sau afișarea lor în funcție de importanță. Totodată cu această aplicație s-a introdus și tab-ul „Oferte” unde sunt introduse automat mesajele publicitare. Și tabul „Rețele sociale” ajută foarte mult utilizatorul. Atât mesajele de la Google+ cât și cele de la Facebook, Twitter, Linkedin și celelalte rețele sociale vor fi introduse automat în acest tab. Și mutarea unui mesaj (mail) dintr-o categorie în alta este posibilă în această aplicație.

crearea unei etichete noi in aplicatia inbox
Crearea etichetei „serviciu” în aplicația Inbox

Inbox folosește o serie de etichete prestabilite însă utilizatorul le poate edita, elimina sau poate crea altele noi. De exemplu, puteți crea o etichetă cu mesajele de la serviciu. Trebuie doar să le atribuiți mesajelor de la locul de muncă această etichetă. Un exemplu asemănător puteți observa în imaginea de mai sus.

Nici aplicația Inbox ce se accesează în browser la adresa inbox.google.com nu este diferită de cea pentru smartphone.  Ea oferă aceleași beneficii ca și aplicația în sine doar că vă puteți de o calitate mult mai mare datorită rezoluției  mult mai mare decât cea de la telefon sau tabletă.

gestinarea mailurilor in aplicatia inbox

Aplicația mai permite și adăugarea unor mementouri personalizate pentru a vă aminti ceea ce ați notat. În plus, în cazul în care primiți un mail și nu-l puteți citi imediat puteți să setați aplicația, printr-o singură apăsare de buton să vă amintească de acest mail mai târziu.

Ofer invitații 

Deocamdată nu pot să ofer invitații însă din câte știu trebuie să aștept în jur de trei zile. Dacă doriți invitații puteți lăsa un comentariu și imediat ce voi avea acces la aceste invitații le voi oferi celor care au comentat (la câmpul email folosiți adresa de la gmail fiindcă pe acea adresă voi trimite invitația).

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

    • Ți-am trimis pe emailul cu care ai comentat. Era ultima pe care o mai aveam însă Daniel T. a precizat că poate oferi și el invitații comentatorilor acestui site.

    • Ce surpriza placuta mi-ai facut dimineata la prima ora cand am deschis contul de gmail !!! 🙂 Multumesc mult Cosmin. Imediat ce o sa primesc invitatii, am sa te anunt sa le distribui prin blogul tau pe care, decand l-am descoperit il urmaresc cu mult interes. Sa ai o zi buna si tot ce iti doresti
      Bafta!