Decembrie Magic: Animatii de Weekend la Pro TV.
In luna decembrie, postul de televiziune Pro TV le-a pregatit o surpriza copiilor telespectatori, oferind in fiecare zi de sambata si duminica dimineata filme animate in premiera. In acest articol, vom detalia cateva dintre aceste filme animate care vor fi difuzate de Pro TV in luna decembrie.

Trolii (2016) – 2 decembrie, ora 11:00.
Filmul Trolii a fost realizat de aceiasi creatori ai desenului animat Shrek. Trolii traiesc intr-o lume minunata si colorata, alaturi de Bergenii, fiinte pesimiste. Trolii sunt fiinte optimiste create din ghemotoace de par, blana si sclipici, avand blana colorata. Cu o dispozitie permanent optimista, ei canta, danseaza si zambesc neincetat. Filmul Trolii are o durata de o ora si 32 de minute si a obtinut nota 7,4 pe IMDb.

Scoob! (2020) – 3 decembrie, ora 11:00.
Acest film prezinta prima aventura a catelului Scooby-Doo si ne poarta inapoi la locul unde a inceput intreaga poveste, acolo unde Scooby s-a intalnit cu Shaggy, Velma, Daphne si Fred, formand Echipa Misterelor. Filmul Scoob! are o durata de o ora si 33 de minute si a obtinut nota 5,6 pe IMDb.

Pikachu: Detectiv Pokemon (2019) – 9 decembrie, ora 11:00.
Intr-o lume in care oamenii prind Pokemoni doar pentru amuzamentul lor, un singur copil descopera adevarata valoare a acestora. Baiatul intalneste un Pokemon pe nume Pikachu, extrem de inteligent si vorbitor. Rapid, el descopera ca Pikachu are un talent nativ de a dezlega mistere. Filmul Pikachu: Detectiv Pokemon are o durata de o ora si 44 de minute si a obtinut nota 6,5 pe IMDb.

Decembrie Magic: Animatii de Weekend la Pro TV.

Trolii Descopera Lumea (2020) – 10 decembrie, ora 11:00.
In acest film, Trolii descopera lumea, iar simpaticii nostri iubitori de muzica si dans vor afla ca in univers exista alte 6 triburi de Troli care adora sa cante si sa danseze, fiecare trib avand un stil de muzica distinct: funk, country, techno, clasica si rock. Filmul Trolii Descopera Lumea are o durata de o ora si 30 de minute si a obtinut nota 6,1 pe IMDb.

Postul de televiziune Pro TV apartine companiei Pro TV SA si detine o licenta tematica generalista. Pro TV este prezent in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, IPTV si DTH.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.