Delicatesele simple ale lui Jiri – TV Paprika
In acest material vom detalia cele mai interesante emisiuni difuzate de posturile TV Paprika si Extreme Sports Channel in luna iulie.

TV Paprika
Noutatea lunii iulie pe TV Paprika o reprezinta emisiunea Low cost – high taste / Delicatesele simple ale lui Jiri – din 6 iulie, de la ora 18:30. Chef Jiri Halamka este un bucatar talentat care doreste sa arate telespectatorilor ca se pot prepara cine interesante si delicioase fara sa cumperi ingrediente scumpe si sofisticate. Multe cine delicioase se pot prepara din ingrediente simple cum ar fi: carne, legume si fructe.

Emisiunea Delicatesele simple ale lui Jiri are 16 episoade, durata fiecarui episod este de 30 minute.

Extreme Sports Channel
Drift Style si Drift: Allstars in perioada 1-21 iulie, in fiecare zi, de la ora 01:00 dimineata. Telespectatorii pasionati de drift sunt invitati sa urmareasca doua dintre cele mai interesante emisiuni dedicate driftului. Driftul arata abilitatile soferilor in a deraia controlat masinile in timpul unei curse. Acesti piloti de drift sunt cei mai buni dintre cei mai buni, printre cei mai indemanatici piloti cu cifre octamice mari.

Blue World! – in perioada 1 – 21 iulie, de luni pana vineri, de la ora 14, cate doua episoade. Aceasta emisiune extrema este realizata de Jonathan Bird, unul dintre cei mai cunoscuti si experimentati cameramani de scufundari din lume. Jonathan ne va duce sa vizitam cele mai interesante locuri de facut scufundari de  pe terra. Bird va face scufundari intr-un cimitir de avioane scufundate, intr-un loc care seamana cu o chiuveta sau intr-un loc plin de rechini.

Sports Adventure – de luni pana vineri, de la ora 21. Aceasta emisiune se adreseaza iubitorilor de adrenalina si prezinta cele mai interesante locuri pentru acestia, precum munti, deserturi sau oceane.

Infruntand valurile – din 7 pana pe 21 iulie, de luni pana vineri, de la ora 09:00. Aceasta serie prezinta cele mai spectaculoase sporturi pe apa practicate de cei mai curajosi sportivi din intreaga Europa. In emisiunea Infruntand valurile vom urmari cele mai spectaculoase performante facute de sportivi practicanti de anumite categorii de sporturi pe apa, cum ar fi: paddle-boarding, caiac-canoe, canotaj, rafting.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.