Dragostea invinge – telenovela Happy Channel
Inceputul anului vine cu noutati pentru Happy Channel, in acest articol vom mentiona informatii despre o productie veche insa iubita de fanii telenovelelor si anume Dragostea invinge (Nunca te olvidaré – 1999).

Aceasta este o telenovela mexicana regizata de Juan Osorio (Cealalta familie a sotului meu – 2017) si Carlos Moreno pentru Televisa. Dragostea invinge este bazata pe nuvela lui Caridad Bravo Adams. In Mexic, a fost difuzata de Las Estrellas.

Rezumat telenovela Dragostea invinge
Antonio Uribe locuieste impreuna cu familia sa intr-o ferma situata in apropierea orasului Guanajuato. Intr-o zi, el primeste un mesaj din partea Clarei Isabel Martel, iubirea lui din tinerete, care se afla pe patul de moarte, implorandu-l sa aiba grija de fiica ei, Esperanza. El promite sa o trateze precum pe propria sa fiica.

Consuelo, sotia lui Antonio, o uraste pe Esperanza si nu suporta sa locuiasca in aceeasi casa cu ea, in timp ce fiul Consuelei, Luis Gustavo, este atras de ea. Consuelo nu este de acord cu aceasta relatie, motiv pentru care il trimite pe Luis Gustavo sa studieze in strainatate si o trimite pe Esperanza la o scoala de maici.

Zece ani mai tarziu, Esperanza devine o femeie frumoasa si revine la ferma sa aiba grija de Don Antonio, care are o boala incurabila. Acolo ii intalneste pe fratii Moraima, care acum detineau tot pamantul lui Don Antonio, iar unul dintre frati, Juan Moraima, se indragosteste de Esperanza.

In serial vom vedea actori precum Edith González (a fost una dintre cele mai cunoscute actrite de telenovele, a decedat in 2019), Eugenia Cauduro (Totul pentru iubire, difuzat in prezent de Pro 2, Raze de luna – 2018), Fernando Colunga (Pasiune – 2007, Imbratisari patimase – 2000, Uzurpatoarea – 1998), Alma Muriel (a decedat in 2014) si altii.

Dragostea invinge – telenovela Happy Channel

Happy Channel va difuza telenovela Dragostea invinge din 3 ianuarie 2022, de la ora 14:30. Aceasta productie a fost difuzata in Romania si de catre Pro 2. Au fost lansate 94 de episoade intre 1999 – 2000 iar fiecare episod are durata de aproximativ 45 de minute.
Pe IMDb, nota obtinuta este 7 din 130 de recenzii.

In 2003 a fost lansata si varianta braziliana numita Jamais Te Esquecerei, care a ajuns la 120 de episoade, cu Fábio Azevedo, Danton Mello si Bia Seidl.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Rog foarte mult,referitor la acest serial,ca ora de difuzare este, nu prea buna,ma iertati.
    Aceasta din cauza ca sunt persoane care lucreaza de dimineata pana seara,iar la reluarea acestuia,adica ora 3.00 AM,nu cade bine deloc.
    Iarasi va rog,(serialul este bun ,imi place foarte mult,de mult il asteptam),nu se poate schimba ora de difuzare pentru reluarea acestuia?Poate sa fie: ora 23,24sau 5 AM,5.30 AM ,eventual 6 AM.
    Va multumesc ,nu numai in numele meu,dar sunt sigur ca si alatii il urmaresc!
    Numai de bine!