Dragoste peste timp / Mai dulce ca ciocolata – filme romantice DIVA
Cum ziua indragostitiilor se apropie, Diva este postul perfect unde se vor putea urmari  filme romantice. Povestile acestor filme va vor dovedi ca muzica si magia fac echipa buna in infaptuirea minunilor. Povestile acestor filme le vor dovedi celor mai sceptici oameni ca persoana perfecta pentru a intemeia o familie se afla de cele mai multe ori foarte aproape.

Postul de televiziune va difuza in perioada 14-18 februarie 5 filme romantice in premiera. Armonia inimii (2022) – 14 februarie, ora 16. Filmul Armonia inimii spune povestea unei femei pe nume Violet (Jessica Lowndes) care isi indeplineste visul, acel de a avea slujba pe care a visat-o. Violet este un terapeut muzical. Ea il face pe Blake (Jesse Metcalfe) sa descopere ca iubirea este cel mai bun medicament.
Filmul Armonia inimii are durata medie de o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Cere-ma la Paris (2023) – 15 februarie, ora 16. Anna (Alexa PenaVega) si Sebastian (Nicholas Bishop) sunt colegi de munca. Cei doi tineri sunt trimisi de seful lor la Paris pentru a incheia o afacere. Ajunsi la Paris, cel cu care Anna si Sebastian trebuie sa incheie afacerea crede ca acestia formeaza un cuplu asa ca Anna si Sebastian intra in joc pentru a incheia afacerea.
Filmul Cere-ma la Paris are durata medie de 1 ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Dragoste peste timp / Mai dulce ca ciocolata – filme romantice DIVA

Dragoste peste timp (2023) – 16 februarie, ora 16. Sarah (Torrey DeVitto) este o cultivatoare de produse bio, ea are parte de socul vietii cand se indragosteste de Rip Van (Niall Matter), care este un calator in timp. Rip este un barbat venit din anul 1787.
Filmul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Mai dulce ca ciocolata (2023) – 17 februarie, ora 16. Dean (Dan Jeannotte) este un reporter celebru. Dean afla ca Lucy Sweet (Eloise Mumford) stie secretul unei retete prin care se obtine iubirea adevarata. Lucy conduce o brutarie.
Mai dulce ca ciocolata are durata de 1 ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Facut pentru tine (2023) – 18 februarie, ora 16. Rachel (Alexandra Turshen) este de profesie sculptor. Ea sculpteaza barbatul perfect, pe Clay (Aaron O’Connell), pe care il aduce la viata cu ajutorul magiei. Insa, destinul face ca Rachel sa nu se indragosteasca de barbatul perfect ci se va indragosti de David (Matt Cohen), care nu este deloc un barbat perfect.
Filmul Facut pentru tine are durata de 1 ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.