Departe – Away – serial nou Netflix
Departe (Away) este un nou serial original Netflix disponibil atat in SUA cat si in Romania din 4 septembrie 2020.

Emma Green (actrita Hilary Swank), astronaut american, se lupta cu greutatea de a lasa in urma sotul si fiica pentru a se imbarca intr-o misiune periculoasa cu un echipaj spatial international.

Serialul (drama romantica, sci-fi) este despre speranta, umanitate si cum avem nevoie unul de celalalt pentru a reusi lucruri care par imposibile. Din trailer, serialul pare sa se bazeze foarte mult pe drama si mai putin pe sci-fi.

Protagonistii serialului Departe sunt Hilary Swank (Emma Green), Talitha Eliana Bateman (Alexis Logan), Josh Charles (Matt), Ato Essandoh (Kwesi) iar creatorii serialului sunt Jessica Goldberg si Andrew Hinderaker.

Hilary Swank a fost protagonista super-productiei Million Dollar Baby (2004), film care a castigat 4 oscaruri, unul dintre ele fiind primit de Hilary Swank pentru cea mai buna interpretare a unei actrite intr-un rol principal. In Million Dollar Baby a jucat alaturi de legendele Clint Eastwood si Morgan Freeman. Talitha Eliana Bateman a jucat si in Geostorm (2017), un film sci-fi cu un buget de aproximativ 120 milioane de dolari.

Departe – Away – serial nou Netflix
In perioada urmatoare, Netflix va adauga si urmatoarele filme:

Ca un star rock (All Together Now – 2020 – drama – lansare 28 august 2020)
O adolescenta de liceu cu aspiratii muzicale trebuie sa accepte ajutorul venit din partea prietenilor pentru a depasi problemele personale si pentru a-si atinge visurile.

Renascand din cenusa: Istoria jocurilor Paralimpice (Rising Pheonix – 2020 – motivational – lansare 26 august 2020)
Un documentar motivational despre jocurile Paralimpice.

Rebecca (2020 – drama romantica, suspans – lansare 21 octombrie 2020)
O tanara proaspat casatorita ajunge la mosia parintilor sotului sau si ajunge intr-o lupta cu mostenirea lasata de prima sotie a acestuia.

Voi ce parere aveti despre noile filme si seriale care vor fi disponibile curand pe Netflix? Lasati un comentariu mai jos.

Update 20.10.2020: Departe (Away) sezonul 2
Netflix a anulat serialul Departe astfel incat nu vom vedea un al doilea sezon.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Păcat ca a fost anulat! A fost unul dintre cele mai bune seriale văzute de mine și am văzut foarte multe filme și seriale! Sunt sigur 100%, continuarea era superba … Dar probabil au fost primite ordine de sus, ceva a deranjat…