Dependenta de casatorie / Adolescente insarcinate – TLC
In acest material vom detalia cateva documentare interesante ce vor fi difuzate pe postul TLC in luna martie.

Addicted To Marriage / Dependenta de casatorie – din 20 martie, de la ora 21, in fiecare duminica. Acest serial documentar prezinta secvente din viata a 4 femei americane care sunt gata sa se marite. Cele 4 femei care se pregatesc sa se marite sunt: Kecia, Amy, Shae si Monette.

Kecia este intr-o relatie cu Ernst si doreste sa faca cea mai fastuoasa nunta chiar daca va costa mult. Kecia este la a 4-a casatorie si crede ca Ernst este sufletul pereche. Amy este intr-o relatie cu Geno si se pregateste sa se marite a 5-a oara. Amy recunoaste ca este dependenta de dragoste si va spune da in fata Domnului de cate ori va fi nevoie pentru a fi fericita.

Shae este intr-o relatie cu Joe si recunoaste ca este dependenta de casatorie, ea spera ca mariajul cu Joe sa fie ultimul. Monette este impreuna cu John si doreste sa il duca la altar. Monette este la a 12-a casnicie iar aceasta a depasit-o pe mama sa care a avut la activ 11 casnicii.

Serialul Dependenta de casatorie are un sezon cu un total de 6 episoade, fiecare episod avand o durata de 42 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 4,1.

Dependenta de casatorie / Adolescente insarcinate – TLC

David & Annie: Cum continua povestea – din 27 martie, de la ora 22, in fiecare duminica. David si Annie sunt un cuplu fericit care se vor confrunta cu ceva probleme atunci cand Annie se duce in orasul sau natal sa ii ia pe fratele si verisoara ei, Jordan si Amber, in varsta de 14 respectiv 16 ani, sa locuiasa cu ei in America.

Cei doi minori au probleme de adaptare atunci cand David si Annie ii inscriu la scoala. Serialul David si Annie: Cum continua povestea are un sezon cu un total de 8 episoade, fiecare episod are in medie o durata de 22 de minute, pe IMDb obtinand nota 6,9.

Loren & Alexei: Cum continua povestea – din 27 martie, de la ora 22:30, in fiecare duminica. Loren si Alexei sunt un cuplu de tineri care asteapta sa treaca prin problemele de parinti cu doi copii mici. Serialul are un sezon cu un total de 8 episoade, fiecare episod are durata de 22 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Adolescente insarcinate – sezon nou, din 28 martie, de la ora 22, in fiecare luni. Acest serial prezinta dificultatile pe care le traverseaza 5 adolescente atunci cand devin mamici. Cele 5 adolescente, Tira, Lily, Jenna, Kylen si Emersyn vor avea probeme de adaptare in relatiile lor, in rolul de parinti.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.