John DeLorean: Legenda si Magnat si Fluturi in stomac
Netflix a adaugat astazi serialul documentar-investigativ John DeLorean: Legenda si Magnat (Myth & Mogul: John DeLorean) in care este prezentata povestea lui John DeLorean de la inginer la director executiv. Seria in trei parti descrie aspecte intunecate si dezamagitoare din spatele succesului acestuia.

Desi informatiile descrise in aceasta serie documentara nu sunt noi, sunt expuse intr-un fel diferit care poate atrage fanii documentarelor investigative.

In 2019 a fost lansat un documentar de o ora si 49 de minute numit Framing John DeLorean in care acesta este descris ca un vizionar renegat care a revolutionat industria automobilelor. Pe IMDB a obtinut nota 6.4 din aproximativ 2.000 de recenzii.

John DeLorean: Legenda si Magnat si Fluturi in stomac

Pe 23 iulie, Netflix a lansat un nou serial romantic de comedie indian numit Fluturi in stomac (Feels Like Ishq), aceasta productie reprezinta o colectie de povestiri scurte despre tineri care trec prin diverse stari in timp ce isi gasesc jumatatea in locuri neasteptate.

Din distributia serialului fac parte actori precum Jojo Singh, Mihir Ahuja (Bard of Blood – 2019, Super 30 – 2019), Kajol Chugh (Bombay Begums – 2021, Shakeela – 2020), Amol Parashar (Traffic – 2016), Radhika Madan (Totul pentru tine – 2014), Meenacshi Martins (Byomkesh Bakshi – 1993), Saba Azad (Mujhse Fraaandship Karoge – 2011) si altii.

Pe IMDB, serialul a obtinut 651 de recenzii si nota 6.6. Acest prim sezon are 8 episoade.

Transformers: Razboiul pentru Cybertron – Regatul – disponibil pe Netflix

Netflix a adaugat o serie animata din universul Transformers numita Transformers: Razboiul pentru Cybertron – Regatul, in care se va ajunge pe o planeta stranie in cursa de a gasit Atotscanteia. Aceasta productie a fost adaugata pe platforma Netflix ieri, 29 iulie.
Primul capitol are 6 episoade iar trilogia Razboiul pentru Cybertron (din care face parte si acest serial), a obtinut pe IMDB nota 7.4 din aproximativ 2.800 de recenzii.

Noua emotii / Navarasa – drama sociala Netflix

Fiecare dintre cele noua episoade ale acestei productii indiene reprezinta o emotie umana explorata in serialul-antologie Noua emotii.
Netflix va adauga Navarasa din 6 august 2021 unde vom putea vedea actori indieni cunoscuti precum Suriya (24 – 2016), Vijay Sethupathi (Vikram Vedha – 2017, Master – 2021, 96 – 2018), Parvathy Thiruvothu (Charlie – 2015) sau Siddharth (Rang De Basanti – 2006).

Voi ce parere aveti despre ultimele productii Netflix?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.