Destinatia / Manifest revine cu sezonul 4
Serialul Destinatia (Manifest – 2018) va avea un nou sezon, vestea vine la cateva luni de cand a fost anulat de NBC. Desi initial a fost refuzata reinnoirea serialului atat de catre NBC cat si de catre Netflix, acestia din urma au fost nevoiti sa se razgandeasca dupa ce serialul a avut audiente foarte bune online.

La doua luni de la adaugarea serialului Destinatia pe Netflix, aproximativ 25 milioane de abonati din SUA si Canada au vizionat acest serial in prima luna, facandu-l unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Netflix. A depasit recordul de 1 miliard de vizionari pe saptamana, 6 saptamani la rand.

In Romania, serialul Destinatia nu este disponibil online pe Netflix ci doar pe HBO GO (sunt disponibile toate cele trei sezoane insa sezonul 4 se va vedea doar pe Netflix). In ceea ce priveste difuzarea la TV, serialul este difuzat de Happy Channel in fiecare sambata de la orele 20:00 (1 episod) si 22:15 (2 episoade) si duminica de la ora 20:00.

Destinatia / Manifest revine cu sezonul 4

Sezonul 4 este confirmat de Netflix, desi nu exista o perioada estimativa privind lansarea acestuia, sansele sa vedem episoade noi in prima jumatate a anului 2022 sunt destul de mici. Sezonul 4 va avea 20 de episoade, desi creatorul serialului intentiona ca productia sa aiba 6 sezoane, va fi nevoit sa aseze actiunea din trei sezoane in 20 de episoade, care probabil vor fi lansate ca doua parti (asemenea serialului Lucifer).

Serialul Destinatia a avut un sprijin imens din partea fanilor, au fost facute diverse petitii pentru reinnoirea serialului iar celebritati Kourtney Kardashian sau Demi Lovato s-au declarat fane ale serialului.

Primele 3 sezoane ale acestui serial au in total 42 de episoade iar Happy Channel difuzeaza in prezent episoade din primul sezon.

Pentru cei care nu au vizionat inca serialul Destinatia, acesta este asemanator productiei de succes Lost (2004 – castigator a 10 premii Primetime Emmy). Un avion comercial apare in mod misterios dupa 5 ani de la disparitie iar pasagerii acestuia incearca sa se reintegreze in societate.

Creatorul serialului este Jeff Rake iar din distributie fac parte actori precum Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Daryl Edwards, Luna Blaise, Parveen Kaur, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Jack Messina sau Matt Long.

Update 22.09.2022: Manifest – sezonul 4, partea 1 se va vedea pe Netflix din 4 noiembrie 2022, conform reprezentantilor Netflix;

Update 09.11.2022: Nu exista inca informatii privind lansarea sezonului 4, partea a 2-a din serialul Destinatia / Manifest insa vom anunta cand va fi cazul;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII