Detectivul Gourmet: Reteta pentru crima – DIVA
In acest material va prezentam filmele cu femei detectiv ce vor fi difuzate pe Diva in weekendul 16-17 martie.

Cazurile lui Ruby Herring : Predictie crima (2020) – 16 martie ora 16. Ruby Herring (Taylor Cole) investigheaza alaturi de detectivul Jake Killian (Stephen Huszar), un caz de crima in care este implicat un medium. Cazul de crima pe care cei doi il investigheaza s-a petrecut cu 5 ani mai devreme.

Filmul Cazurile lui Ruby Herring: Predictie crima are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Misterele Emmei Fielding: La locul crimei (2017) – 16 martie, de la ora 17:50. Emma Fielding (Courtney Thorne Smith) este un arheolog dedicat, ea se afla intr-o localitate numita Maine unde se incearca descoperirea unei asezari din secolul XVIII. In timpul sapaturilor, Emma si elevii sai vor descoperi un cadavru fapt ce o face pe Emma sa investigheze acest caz de crima.

Misterele Emmei Fielding: La locul crimei are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Misterele Aurorei Teagarden: Bantuita de crima (2022) – 16 martie, ora 19:35. In acest film, Aurora (Candace Cameron Bure) se va intoarce unde ea si cativa prieteni au mai fost in trecut. In acea casa, Aurora va investiga un caz de crima care s-a petrecut cu mult timp in urma dar a ramas nerezolvat.
Filmul are durata de o ora si 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Mistere la fotografie: Diamante letale (2020) – 17 martie, ora 16. Fotografa Allie Adams (Alexa PenaVega) participa la o galerie organizata de un localnic. Acea galerie continea numai obiecte valoroase (tablouri, fotografii si un colier de diamante). Colierul este furat iar de acest caz se ocupa detectivul Sam (Carlos PenaVega). In timpul cercetarilor, pentru gasirea colierului este gasit si un cadavru.

Filmul Mistere la Fotografie: Diamante letale are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Case si mistere: Contract mortal (2018) – 17 martie, ora 17:50. In acest film, Shannon (Jewel) va incerca sa renoveze un conac victorian. In timpul renovarilor este gasit mort un bancher. Shannon se va ocupa de investigarea cazului.
Case si mistere: Contract mortal are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Detectivul Gourmet: Reteta pentru crima (2020) – 17 martie ora 19:35. Henry (Dylan Neal) trebuie sa caute si sa cumpere o carte cu retete vechi. In curand, Henry si Maggie (Brooke Burns) vor investiga o crima care are legatura cu o carte de retete vechi. Se pare ca cine detine acea carte, moare.
Filmul are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.