Dexter revine cu o mini serie
Showtime (producatorul faimosului serial Dexter), a confirmat pentru Hollywood Reporter 10 noi episoade pentru un spin-off, o noua mini-serie care va fi o continuare a serialului principal finalizat in 2013.

Dexter (2006-2013) a avut ultimul sezon cu numarul 8 iar in ultimul sezon putem vedea personajul principal (Michael C. Hall), traind in singuratate, izolat, ca taietor de lemne.

Mini seria Dexter (care poate fi vazuta si ca un ultim sezon al serialului principal, sezonul 9) va avea 10 episoade si va incepe (cel mai probabil) productia in prima parte a anului 2021, incerandu-se o premiera in toamna. Cele 10 episoade vor continua de unde a fost finalizat serialul principal.

Asa cum a declarat si presedintele retelei Showtime, Gary Levine, Dexter este serialul care a pus Showtime pe harta, devenind unul dintre cele mai apreciate seriale din toate timpurile. Seria il are in rolul principal pe Michael C. Hall, care interpreteaza rolul lui Dexter, un analist de pete de sange angajat al Politiei din Miami, politicos, un frate bun dar cu un trecut tulburator, noaptea devenind un criminal in serie care ucide doar alti criminali.

Serialul Dexter este apreciat de critici iar pe IMDB a obtinut nota 8.6 din peste 630.000 de recenzii. A fost finalizat cu sezonul 8, episodul 12 insa sfarsitul a fost criticat de multi fani, fapt care se poate vedea si din nota ultimului episod, 4.6 din peste 17.000 de recenzii. Pe IMDB, este pe locul 140. Cele mai importante premii castigate sunt doua premii Globurile de Aur pentru cel mai bun actor intr-un rol principal intr-un serial (Michael C. Hall – 2010) si cel mai bun actor intr-un rol secundar intr-un serial (John Lithgow – 2010).

Dexter revine cu o mini serie

Acesta a fost cel mai important rol al lui Michael C. Hall insa a jucat si in alte productii precum Six Feet Under – 2001.
In serial putem vedea si alti actori precum Jennifer Carpenter (Debra Morgan), David Zayas (Sgt. Angel Batista), James Remar (Harry Morgan), C.S. Lee (Vince Masuka), Luna Lauren Velez (Lt. Maria LaGuerta), John Lithgow (Arthur Mitchell) sau Desmond Harrington (Det. Joseph ‘Joey’ Quinn).

Daca ati urmarit Dexter, ce parere aveti despre acest serial?

Update 28.05.2021: Mini-seria va fi lansata toamna aceasta, Showtime a publicat pe YouTube si un teaser al noii productii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU