Alegerea / Babil – difuzat si de Antena 1
Noul serial turcesc Alegerea (Babil – 2020) va fi difuzat si de Antena 1. La sfarsitul lunii trecute, Happy Channel anunta adaugarea acestui nou serial in grila de programe la inceputul lunii martie iar acest serial se pare ca se va putea viziona si pe Antena 1.

Aceasta este o drama turceasca de doua sezoane (are in total 20 de episoade) lansate anul trecut, prezinta povestea unui profesor care face tot ce ii sta in putinta pentru a strange banii necesari operatiei fiului sau.

Happy Channel a promovat intens acest nou serial atat pe retelele de socializare cat si prin spoturi difuzate pe canalul TV inca de la finalul lunii ianuarie, desi serialul incepe abia la inceputul lui martie. Insa, primele episoade se vor putea vedea pe Antena 1.

Alegerea / Babil – difuzat si de Antena 1
Antena 1 va difuza serialul Alegerea de luni, 1 martie 2021, de la ora 14:00 si se va putea vedea de luni pana vineri, in pauza luata de emisiunea Mireasa.
Happy Channel va difuza serialul Alegerea de joi, 4 martie, urmand sa fie difuzat joi, vineri si sambata de la ora 20:00.

Din distributia serialului fac parte actori precum Halit Ergenç, Asli Enver si Nur Fettahoglu iar pe IMDB a obtinut nota 7.3 din aproape 1.000 de recenzii.

Filmul Divergent (2014) – difuzat de Antena 1 pe 1 martie de la ora 00:30

Antena 1 va difuza filmul Divergent, un film cu Kate Winslet (a castigat premiul Oscar datorita performantei din The Reader – 2008, a avut roluri si in alte productii cunoscute precum Titanic – 1997 sau Eternal Sunshine of the Spotless Mind – 2004), Shailene Woodley si Theo James.

In acest film vom vedea o lume impartita de factiuni bazate pe virtuti, Tris (Shailene Woodley) afla ca este divergenta insa nu se va potrivi cu aceasta factiune. Aceasta afla informatii despre un complot menit sa distruga divergentii si trebuie sa afle de ce acestia sunt periculosi pana nu e prea tarziu.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre productiile mentionate, in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.