DIVA difuzeaza filme politiste frantuzesti
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze si in luna aprilie in serile de miercuri filme frantuzesti politiste, filme pline de mister si suspans. In acest material vom detalia aceste filme.

Crime in Larzac (2020) – 10 aprilie, ora 20. Politia dintr-un mic orasel francez Saint Affrique, se confrunta cu cel mai dificil caz de crima. Un fermier cam artagos de felul sau este gasit mort. Din cauza ca fermierul era mai conflictual, lista de suspecti este mare, aceasta lista ii cuprinde pe: actuala prietena a fermierului de care urma sa se desparta, fosta sotie a decedatului care era geloasa, un vecin cu care fermierul era in conflict si un jucator de rugby cu care a fost vazut ultima data.

De cazul acesta complicat de crima se vor ocupa procurorul Elizabeth Richard (Florence Pernel), politistii Charles Juanic (Guillaume Cramoisan) si Caroline Martinez (Lola Dewaere). Filmul Crima in Larzac are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Crima in Biot (2021) – 17 aprilie, ora 20. In cadrul unei cine festive organizate de proprietara unei fabrici de sticla, proprietara fabricii Marie Lemaire (Louise Pasteau) este ucisa prin otravire cu fentanil.

DIVA difuzeaza filme politiste frantuzesti

La acel dineu au participat multi oameni. Principalul suspect pare a fi Olivia Rousseau (Marianne Basler), amanta sotului lui Marie care este si ea gasita moarta in apartamentul sau cu o scrisoare alaturi, in care recunoaste ca ea a otravit-o pe Marie. Insa, anchetatorii nu cred ca Olivia este vinovata pentru moartea lui Marie.
Crima in Boit are durata medie de o ora  si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Crima in Ramatuelle (2022) – 24 aprilie, ora 20. Proprietarul unei podgorii de vinuri este gasit mort in casa sa. Langa corp este gasita de catre anchetatori presupusa arma a crimei, o statueta. Anchetatorii au un cerc foarte mare de suspecti pentru ca victima era un om popular si iubit de foarte multi.
Filmul are durata de o ora si 31 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Diva are licenta tematica – filme si seriale si se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.