Digi: contributie record catre bugetul de stat
Grupul Digi a anuntat printr-un comunicat remis catre media-max.ro o contributie record la bugetul statului in trimestrul al 3-lea al anului 2021. Grupul Digi a virat catre stat suma de 91 milioane de lei in luna septembrie, aceasta suma reprezentand taxe si impozite. In luna august, grupul Digi a mai virat catre bugetul de stat suma record de 100 milioane de lei, acestea fiind tot taxe si impozite.

Digi (RCS & RDS) contribuie la bugetul de stat de peste 28 de ani platindu-si taxele si impozitele. De asemenea, reprezentantii companiei continua actiunile de imunizare colectiva si ajunge astfel la peste 500 de persoane vaccinate impotriva ultimului coronavirus. Pe 7 octombrie, compania a amenajat un nou centru mobil intr-un sediu din Bucuresti. Acel centru mobil de imunizare a fost destinat angajatilor Digi si familiilor acestora.

Joi, 7 octombrie, au fost vaccinate peste 110 persoane. Compania Digi este lider pe piata de servicii de internet fix, tv si telefonie fixa dupa cotele de piata detinute in Romania si unul dintre operatorii de top in domeniul comunicatiilor electronice convergente, desfasurand activitati in tari ca Romania, Ungaria, Spania si Italia.

Compania Digi are cea mai moderna retea de fibra optica din Romania si Ungaria, avand o acoperire de peste 9,8 milioane de gospodarii din cele 2 tari la finalul anului 2020. In Romania, grupul Digi ofera clientilor sai si energie electrica prin serviciul Digi Energy. Pe partea serviciilor mobile de voce si date, Digi a folosit cele mai avantajoase tehnologii si astfel a adus pe piata cele mai accesibile servicii de comunicatii electronice.

Digi: contributie record catre bugetul de stat

RCS & RDS detine in Romania si diverse televiziuni si posturi de radio tematice. Printre posturile de televiziuni si radio vom enumera: Digi 24 (prima televiziune de stiri a unui operator de telecomunicatii aflata in lista must carry, asta inseamna ca Digi 24 este preluat si de alti operatori fara costuri suplimentare), Film Now, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, U TV, 1 Music Channelm Hit Music, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4, Digi 4K (prima televiziune 4k detinuta de un operator de telecomunicatii din Romania). Printre posturile de radio detinute de Digi amintim: Digi FM, Dance FM, Digi 24 FM si alte posturi de radio.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.