Cinemaraton SD/HD si ComedyEst intra in grila Digi (RCS – RDS)

Programele Cinemaraton SD/HD si ComedyEst intra in grila Digi (RCS – RDS) atat pe cablu digital cat si pe satelit. Pe cablu programele au intrat in majoritatea judetelor urmand sa intre zilele urmatoare la nivel national iar pe satelit vor intra la inceputul saptamanii urmatoare.

Pe satelit posturile Cinemaraton SD/HD si ComedyEst sunt momentan in teste urmand sa fie disponibile oficial la inceputul saptamanii urmatoare. Sunt disponibile pe TP 12723, SR27500 in locul lui TVH, program care a incetat emisia. Pe cablu digital programele sunt disponibile pe frecventele 314, 442 si 506.

Cinemaraton SD/HD si ComedyEst intra in grila Digi.
Pogramul Cinemaraton este un program foarte dorit de catre abonatii serviciului de televiziune din Romania, starnind foarte multe nemultumiri in momentul in care a fost eliminat din grila de programe Telekom la inceputul lunii decembrie 2018, moment in care posturile Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 au iesit din grila de programe Akta. Recent, in grila de programe Telekom a fost introdus programul Minimax.

Programele Cinemaraton SD/HD si ComedyEst sunt detinute de catre Akta. Cinemaraton este o televiziune destinata filmelor romanesti lansata in anul 2017 de catre Akta iar ComedyEst a fost lansat in 2018, oferind publicului filme si seriale de comedie clasica. Cinemaraton difuzeaza in medie peste 1000 de filme romanesti pe an, alaturi ce emisiuni cu comentarii si analize de pe platourile de filmare.

Aceste posturi sunt binevenite in grila Digi si poate influenta multi abonati Telekom sa migreze in reteaua Digi dupa ce posturile Cinemaraton SD/HD au fost eliminate din grila Telekom. Anul acesta singurele programe importante care au aparut in reteaua Digi (care au fost reintroduse in grila) sunt posturile dedicate comunitatii maghiare, TV2, Mozi+ si Prime.

Daca inca nu receptionati programele Cinemaraton SD/HD si ComedyEst in grila de programe Digi, va recomand sa faceti o scanare a programelor. Daca nu receptionati programele nici dupa rescanare, lasati un comentariu mentionand localitatea in care aveti televiziunea.

Voi ce parere aveti de introducerea programelor Cinemaraton SD/HD si ComedyEst si ce alte programe ati dori sa fie introduse in viitorul apropiat in grila Digi?

Multumiri lui Bebe, Georgian, Claudiuu si Laurentiu pentru informatii.

Update: Pozitiile programelor pe receptoarele Digi sunt dupa cum urmeaza: 124 – Cinemaraton SD; 125 – Cinemaraton HD; 126 – Comedy Est HD;
Momentan, pe satelit (DTH) este disponibil doar Cinemaraton pe decodoarele SD daca se face cautare manuala fara soft-ul Digi;

Update 19.06.2019: Cinemaraton a fost introdus in grila de programe DTH pe pozitia 129; Multumiri lui Alin pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

310 COMENTARII

  1. Comedy Est a inceput sa bage de azi publicitate, deci se confirma ceea ce am spus atunci cand Cinemaraton si Comedy Est au fost preluate de Clever Media, si anume ca le vor distruge si pe astea. Imi pare rau, dar nu le mai sustin cauza si spun pas. Nu le mai vreau in grila Vodafone si nici nu ma mai abonez la DIGI pentru ele. Vreau sa vad filme romanesti, neintrerupte de publicitate !!!

  2. Mizerii comuniste pentru nostalgicii lui Ceausescu, aia care tin si acum tara pe loc. Filme de 2 lei pentru IQ-uri egale cu numarul de la pantof. Corespondentele cinematografice ale Antenei 3.