Mr Bean: Inspectorul Fowler se vede la National TV
In urmatoarea perioada, postul de televiziune National TV va trece la grila de toamna. In acest material vom detalia continutul grilei. Se pare ca National TV va merge in continuare pe reteta de succes pe care a abordat-o si pana acum, adica in prime time se axeaza pe seriale indiene, cateva emisiuni autohtone mai mult in weekend si filme artistice non indiene miercurea seara. Bineinteles, duminica seara este dedicata filmului indian. Iata cum arata prime time-ul National TV.

De luni pana miercuri, de la ora 17:15 este difuzat serialul Don Matteo cu actorul Terence Hill. Matteo este un preot catolic care se implica in investigarea cazurilor de crima din oraselul italian Gubbio. Serialul Don Matteo are 13 sezoane cu un total de 266 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 50 minute iar pe IMDb a luat nota 6,6.

De la 18:30 sunt difuzate stiri de luni pana vineri.
Serialul indian Destine Ratacite se poate vedea de luni pana duminica, de la ora 19. Serialul are 393 de episoade iar pe IMDb a obtinut nota 4,4.

In zilele de luni si marti, de la ora 20:15,este programat serialul indian Dragostea gaseste o cale. Acest serial are 3 sezoane terminate cu un total de 669 de episoade, pe IMDb a obtinut nota 5,2.

In seara de miercuri, de la ora 20:15, este programat un film artistic.
Emisiunea de analiza sociala si politica Miezul Problemei este programata in zilele de miercuri si joi, de la ora 17:15.

In serile de joi si vineri, de la ora 20:15, este programat serialul indian Iubirea invinge. Acest serial are 2 sezoane, cu un total de 409 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 20 de minute fara reclame iar pe IMDb a obtinut nota 3,6.

Mr Bean: Inspectorul Fowler se vede la National TV

In fiecare seara de joi, de la ora 21, se difuzeaza serialul Mr Bean: Inspectorul Fowler (The thin blue line – 1995), cate 2 episoade. Acest serial are 2 sezoane cu un total de 14 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Sambata sunt programate emisiunile autohtone, de la ora 10 dimineata va fi difuzata Din viata romilor iar de la ora 20:45 este programata emisiunea Cei 7 ani de masa. De la ora 23:45 va fi difuzata Fosta mea iubire. Aceste 2 emisiuni din urma sunt in reluare.

Serile de duminica sunt rezervate filmelor indiene de la ora 20. Singura emisiune de divertisment care este in direct este Star Show, in fiecare duminica de la ora 13, prezentata de Adrian Enache si Diana Matei.

In fiecare seara de luni, marti si vineri sunt programate de la ora 21:15 filme artistice americane. Tot la categoria filme, in fiecare sambata de la ora 12 sunt programate filme cu Stan si Bran iar de la 16:30 este programat cate un film romanesc.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.