Digi ofera 2 luni gratuite pentru optiunile HBO sau Maxpack

Digi ofera 2 luni gratuite pentru optiunile HBO sau Maxpack – Din 16 martie 2020 abonatii Digi care opteaza pentru optiunile HBO sau Maxpack vor beneficia de 2 luni gratuite pentru optiunile respective.

Oferta va fi valabila din 16 martie atat pentru abonatii noi cat si pentru abonatii existenti care activeaza una dintre optiunile HBO sau Maxpack.

Cele doua optiuni care intra in aceasta oferta sunt:
HBO (13 lei pe luna) contine posturile HBO1 SD/HD, HBO2 SD/HD, HBO3 SD/HD.
Maxpack (15 lei pe luna) contine posturile HBO SD/HD, HBO2 SD/HD, HBO3 SD/HD, Cinemax SD/HD, Cinemax 2 SD/HD. Pe satelit sunt incluse doar posturile HBO, HBO 2, HBO 3 si Cinemax.

De asemenea, in reteaua Digi avem o alta promotie disponibila pentru optiunea 4k (5 lei pe luna, contine posturile Digi 4k si Eurosport 4k), promotia este valabila pana pe 29 martie 2020 si la activarea acestei optiuni vom beneficia de reducere 50% pentru optiunea respectiva timp de 4 luni:

* Promotia este destinata clientilor persoane fizice si este valabila in perioada 28.02.2020 – 29.03.2020. Promotia de 4 luni 50% reducere se aplica doar pentru Extraoptiunea 4K in primele 4 luni de la activarea acesteia, atat abonatiilor noi la serviciului Digi TV cablu digital care opteaza pentru Extraoptiunea 4K cat si abonatilor existenti la serviciului Digi TV cablu digital care la data lansarii prezentei promotii nu au activata Extraoptiunea 4K si care opteaza pentru aceasta extraoptiune.

Oferta este valabila din 16 martie, pe pagina Facebook Digi Romania a fost postat doar un preview al ofertei insa informatia a fost confirmata de catre reprezentantii relatii cu clientii RCS – RDS.

In prezent nu se afla nicio alta oferta in derulare la nivel national pentru serviciile fixe, cu exceptia celor 2 mentionate in articol pentru extraoptiuni.

Digi vine cu o noua oferta cu scopul de a promova optiunile HBO si Maxpack oferind 2 luni gratuite. Voi ce parere aveti despre aceasta oferta, sunteti interesati sa activati HBO sau Maxpack pentru 2 luni gratuite? Lasati un comentariu mai jos.

Update 14.03.2020: Informatia a fost confirmata de Digi printr-o postare sponsorizata pe Facebook;

Update 18.03.2020: Campania este disponibila pana pe 30 martie 2020 exclusiv online, astfel incat pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa activam una dintre optiunile HBO sau Maxpack pe site-ul Digi Romania;

Update 01.03.2021: De astazi pana la finalul lunii, Digi ofera 2 luni gratuite la activarea extraoptiunii HBO sau Maxpack;

Update 18.04.2022: Digi ofera din nou doua luni gratuite la activarea extraoptiunilor HBO sau Maxpak, oferta este valabila pana pe 18 iunie 2022 iar reducerea se aplica in lunile 1 si 13 din perioada contractuala;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

93 COMENTARII

 1. Digi ofera din nou doua luni gratuite la activarea extraoptiunilor HBO sau Maxpak, oferta este valabila pana pe 18 iunie 2022 iar reducerea se aplica in lunile 1 si 13 din perioada contractuala.

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Activati extraoptiunea pe site-ul Digi sau sunati la relatii cu clientii.
   Daca veti face acest lucru in luna martie, veti beneficia de 2 luni gratuite pentru aceasta extraoptiune.

  • Salut Ovidiu,
   Lasa pe un canal codat cateva minute. Daca nu functioneaza, inchide receptorul sau TV-ul daca nu ai un receptor, reporneste-l si verifica din nou cateva minute pe un canal codat.
   Daca tot nu rezolvi, suna la relatii cu clientii Digi la numarul 0314004401 sa se asigure ca s-a procesat extraoptiunea si sa reinitializeze cartela.

  • Puteti face o comanda pentru pachetul Maxpack online pe site-ul Digi Romania, telefonic la relatii cu clientii Digi la numarul 0314004600 sau intr-un sediu Digi.

 2. Buna ziua sunt un client al rds rds…. Ieri mi-am activat optiunea hbo din greseala,, vroiam sa activez optiunea max park… Va rog mullt se poate schimba otiunea?

  • Buna ziua, din cate stiu, se poate face modificarea doar dupa o luna, insa pentru a primi un raspuns concret va recomand sa luati legatura cu cei de la RCS – RDS.

 3. Da as vrea sa activez abonament tv opțiunea de baza 26 roni
  Cred ca este digi
  Are 60 de canale am văzut
  Si se mai poate activa opțiuni hbo si altele
  Adresa,strada Aleea * bloc * sc.* nr * ap*
  Dragasani-Valcea
  Te.07***
  Actual este o antena orengi
  Am si cablu inainte era rds
  Mia zis proprietaru

  • Puteti sa optati pentru abonamentul Analogic, pentru a va abona trebuie sa sunati la relatii cu clientii Digi Valcea la numarul 0350400414 sau faceti o comanda online pe site-ul Digi Romania.

  • Aveti CAM de la digi sau Receptor? Daca da sunati la departamentul Relatii Clienti si in 30 de minute aveti HBO activat. Daca nu aveti receptor sau CAM atunci va trebui sa sunati la departamentul Relatii Clienti si faceti comanda sau pe saitul Digi Romania. Ro. Veti astepta cam 90 de zile daca nu au echipamente in stoc.

  • Buna ziua,
   Puteti activa optiunea Maxpack online pe site-ul Digi Romania – sectiunea Contul Meu sau sunand la relatii cu clientii Digi.
   Sa aveti in vedere ca optiunea cu 2 luni gratuite nu mai este valabila, deci veti plati 15 lei lunar din prima luna.

  • Ar trebui sa primesti oferta si sa se dezactiveze automat la finalul acestei perioade. Totusi, iti recomand sa intrebi si la relatii cu clientii Digi pentru a primi un raspuns concret.

   • Am vorbit cu ei si au zis ca o data pe luna poti dezactiva sau activa o optiune. Deci daca dezactivez acum o optiune nu o mai pot activa decat dupa o luna? Suna cam ciudat… nu cred asa ceva. Eu am dezactivat Film now si l-am activat imediat sa prind oferta de reducere acum 2 luni si a mers. Au schimbat cumva conditiile de activare dezactivare?

 4. Am activat si eu HBO, dar imi merge doar la un tv, la celalalt nu, mentionez ca la cel care merge am smart cam,cartela de aia, sa fie asta cauza? Nu inteleg de ce nu vad pe ambele tv-uri. Multumesc anticipat.

  • Hbo este un prgram codat ce are nevoie de cartela sau decodor pentru a functiona. Acesta este motivul pentru care nu va functioneaza pe alte tv-uri.

 5. Am activat extraoptiunea HBO din contul meu, am primit contractul, mulțumesc, insa HBO nu merge!!!
  Ce-am greșit ? Sau ce trebuie să mai fac?

  Multumesc frumos pentru răspuns!

  • Buna seara,
   Daca activati online pachetul HBO sau Maxpack pana la 30 martie veti avea 2 luni gratuite. O puteti face pe site-ul Digi Romania, configurand un cont si logandu-va.

 6. Nu cred tot cei bogați fug după bani.am resetat modemu și nu sa actualizat hob .gratis putem doar noi cei săraci sa muncim pe nimic pe salarii de mizerie

 7. Campania este disponibila pana pe 30 martie 2020 exclusiv online, astfel incat pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa activam una dintre optiunile HBO sau Maxpack pe site-ul Digi Romania.

  • Telekom le-a lasat la liber 12 luni pentru a opri plecarea abonatilor de la ei. Oricum te poti abona si dupa primele 2 luni gratuite potri renunta deci tot gratuit se numeste nu?

  • Trebuie sa activati una dintre optiunile HBO sau Maxpack, urmand sa aveti doua luni gratuite. Dupa ce trec aceste doua luni, fie dezactivati optiunea, fie o lasati activa si se factureaza incepand cu a 3-a luna.

  • Suna la relatii cu clientii sa verifice daca s-a activat pachetul si sa iti dea o reinitializare. Mie mi-a functionat fara probleme, in cateva minute s-a rezolvat totul.

  • Daca anulezi optiunea pe 12.03 o vei avea in continuare activa pana la 31 martie. Daca o activezi iar pe 16.03, se va activa incepand cu 01 aprilie. Depinde pana cand va fi valabila oferta, inca nu am reusit sa aflu.

  • Din cate stiu opriunea ramane activa minim 1 luna, dupa aceea poti sa renunti la ea si sa o reactivezi. In promotia de pe 16 este ceva ca pot beneficia de oferta si abonatii existenti la extraoptiune. Oricum, dpdvm nu cred ca poti renunta la ea dupa 2 luni de gratuitate, obligandu-te sa ramai la abonanentul de cablu inclusiv 12 sau 24 de luni

   • Nu esti obligat sa ramai cu optiunea 12 sau 24 de luni, asta stiu sigur, mi s-a confirmat si de la relatii cu clientii. Surprinzator, o poti dezactiva dupa acele 2 luni gratuite. Insa, din cate stiu abonatii existenti nu vor primi reducere, doar cei care activeaza una dintre cele 2 optiuni incepand cu 16 martie.

  • Dacă ați contractat in 12 opțiunea hbo, puteți in 16 martie să activati opțiunea maxpack, care include si cinemax-ul…se va dezactiva optiunea activată in 12 martie

   • costy,
    Nu stiu sigur daca in acest caz pachetul Maxpack se activeaza incepand cu 01 aprilie sau incepand cu 16 martie. Cred ca ar trebui intrebat la Digi.

  • La optiuni nu pun perioada contractuala de obicei insa in acest caz e posibil sa oblige la 12-24 luni pentru optiunea respectiva. Voi actualiza articolul cand voi avea o informatie in acest sens, probabil pe 16 martie vom afla.

  • Persoanele care activeaza pachetul HBO sau pachetul Maxpack incepand cu 16 martie vor beneficia de optiunea respectiva gratuit 2 luni. Daca ai deja activata optiunea respectiva nu beneficiezi de nimic.