Tralala TV HD intra in grila Vodafone
Vodafone Romania a introdus astazi in grila de programe de televiziune digitala prin cablu televiziunea pentru copii Tralala TV HD pe pozitia 512, pe aceeasi frecventa cu TVR 1 HD.

Tralala TV a inceput emisia pe 9 noiembrie 2021 iar de atunci a fost introdus tot in format HD in grilele operatorilor de cablu RCS & RDS (Digi) si Orange Romania. Este o televiziune pentru copii si a fost lansata dupa succesul avut de canalul YouTube pentru copii cu acelasi nume, care a ajuns la 5.46 milioane de abonati.

Tralala TV a fost primit bine atat de membrii CNA in cadrul sedintei in care a fost acordata licenta audiovizuala cat si de telespectatori, datorita animatiilor, scenariilor si muzicii adaptate pentru cei mici.

Tralala TV HD intra in grila Vodafone

Licenta audiovizuala este detinuta de Cristina si Alexandru Badan prin compania Tralala Studio SRL. Interesant de stiut ca ei detin si canalul YouTube LooLoo Kids care a ajuns la numarul impresionant de peste 50 de milioane de abonati, fiind astfel unul dintre cele mai mari canale YouTube pentru copii din lume. Acum 3 ani, ei au primit butonul de diamant din partea YouTube datorita performantelor avute cu LooLoo Kids.

Cel mai cunoscut clip video al lor este Johnny, Johnny, Yes papa cu peste 6.5 miliarde de vizualizari si se situeaza pe locul 3 in topul celor mai vizionate clipuri video pe YouTube din intreaga lume. Continutul LooLoo Kids este oferit in 17 limbi iar cei mai multi vizioneaza continutul din SUA, cu aproape 4 miliarde de vizualizari.

LooLoo Kids este detinut de Cristina si Alexandru Badan prin societatea Mora TV din Iasi.
Reprezentantii postului au fost felicitati si de catre Dan Oros, Head of Marketing YouTube Romania, pentru performantele obtinute la nivel global.

Reamintim ca ultimul post TV care a intrat in grila Vodafone a fost TVR Info HD aproape de finalul lunii iunie 2022.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Balcan Music nu intra, eu am vazut pe IPTV ca am facut test gratuit, ca Balcan Music pune enorm de multe melodii , nu sunt melodii numai din Romania, este si din Bulgaria, Serbia, Greece si Albania. Asa ca de ce inca nu porneste la alti abonati. Nu aveti niste informatii noi legat de acest canal a pornit din 2021 sa emita si in 2022 este grila Digi RO si inca unu.