Digi ofera upgrade gratuit la Fiberlink 500 – Fiberlink 300 iese din oferta
Digi Romania vine cu o veste buna pentru abonatii serviciului de internet fix, abonamentul de internet Fiberlink 500 costa acum 30 de lei pe luna (anterior pretul era 35 de lei) iar abonamentul Fiberlink 300 (care inainte costa 30 de lei pe luna) a fost eliminat din oferta comerciala.

In plus, abonatii Fiberlink 300 au primit upgrade automat la Fiberlink 500, fara costuri suplimentare, fara prelungirea perioadei contractuatuale si fara a efectua clientul vreo operatiune.

La abonamentul Fiberlink 500 se ofera inclusi 20GB spatiu de stocare Digi Storage. De asemenea, acestea sunt vitezele maxime, medii si minime ale abonamentului:

 • viteza maxima: 500 Mbps download / 250 Mbps upload
 • viteza medie: 450 Mbps download / 250 Mbps upload
 • viteza minima: 200 Mbps download / 100 Mbps upload

Digi ofera upgrade gratuit la Fiberlink 500 – Fiberlink 300 iese din oferta

Pretul abonamentului Fiberlink 1000 a ramas acelasi, 40 de lei pe luna.
Pe langa aceste modificari, reamintim ca Digi Spania a lansat abonamentul cu cea mai mare viteza din tara, abonamentul fiind de 10 Gbps.

Nu avem informatii daca pretul abonamentului Fiberlink 500 va fi redus automat pentru abonatii existenti insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla aceasta informatie. De asemenea, nu stiu daca exista modificari si pentru oferta rurala (Fiberlink Popular si Fiberlink Gigabit Popular).

Aceste modificari vin dupa incheierea campaniei Digi Back to school prin care abonatii care faceau upgrade la internet aveau diferenta de pret dintre pachete gratuita timp de 9 luni, urmand ca restul perioadei contractuale pana la 24 de luni sa fie achitat pretul integral. Aceasta oferta a fost incheiata ieri, 12 septembrie.

Desi exista zvonuri ca abonamentul de 10 Gbps va fi disponibil si in Romania, reprezentantii Digi nu au confirmat acest lucru. Totusi, avand in vedere ultimele modificari ale pachetelor din Romania, nu ar fi exclus sa vedem in curand un alt pachet superior.

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari efectuate de Digi? Daca aveati Fiberlink 300, ati constatat o crestere a vitezei de internet? Lasati un comentariu mai jos.

Update: Oferta rurala (abonamentele Fiberlink Popular) ramane nemodificata momentan insa vor exista modificari in curand si in ceea ce priveste aceste pachete, conform reprezentantilor Digi;
In ceea ce priveste abonatii existenti Fiberlink 500, pentru a beneficia de noul pret este necesara prelungirea contractului pe minim 12 luni;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

42 COMENTARII

 1. Eu detin abonament Fiberlink Popular si am vitezele de 200 download si upload constante. Daca sunt transferat la Fiberlink 500 risc sa am viteza de upload mai mica, dupa cum apare in `oferta`. Acum platesc 17 lei pe luna si am abonament pe 2 ani.

 2. Oare dupa acest upgrade o sa primesc gratis si routerul wifi 6 daca il cer de la Digi? 😁 Sau asta ramane sa il comand separat pentru 3 lei/luna? Spun asta pentru ca am vazut ca routerul wifi 6 ar veni gratuit impreuna cu Fiberlink 500 si 1000. Multumesc anticipat pentru raspuns!

 3. Mdaaa, upgrade gratuit și nu prea, Dacă în cont digi va apare mesaj de genul „fiber link 500 – 30 lei” și acceptați upgrade atunci 12 luni rămâneți la ei sub contract în situația în care Orange pana în anul nou ia infrastructura Telekom și cu 60 leu va oferă net de 1000 și toate posturile cerute de voi de la digi pe aici

 4. Conform unor surse, Digi va lansa până la finele anului curent, și opțiunea de 10gbps. Este posibil ca și prețul Fiberlink 1000, să mai scadă puțin.
  Cei care au Fiber 300, probabil trecerea la 500, se face automat, din sistem.

 5. Ca sa va apară în cont de la 300 la 500 dați restore la echipament, reconfigurare echipamentul și-n vreo 2 ore o sa va apară în contul digi fiber500 la internet. Dacă ni va descurcați așteptați data de 1 a lunii următoare

 6. Bună ziua când intru pe site ul Digi și dau la Digi net îmi apare că pot face upgrade la
  Fiberlink 500 și 1000.Eu am actualizat la secțiunea internet de pe cont și apare tot Fiberlink 300.

  • Trebuie sa prelungești abonamentul pe 12 luni ca sa beneficiezi de noul preț. Doar cei care au abonament de 300Mbs o sa fie trecuti la 500Mbs cu noul preț dar daca tu ai deja de 500 trebuie prelungire pe 12 luni.

   • Valabil și pentru cei cu fb 300 dacă primesc mesaj de genul „Dacă în cont digi va apare mesaj de genul „fiber link 500 – 30 lei” și acceptați upgrade atunci 12 luni rămâneți la ei sub contrac”