Kanal D2 difuzeaza un serial croat: Tacerea
Postul de televiziune Kanal D2 introduce din 19 februarie grila de primavara. In acest material vom oferi detalii despre surprizele grilei de primavara. Din 19 februarie, in grila Kanal D2 va intra serialul turcesc Poveste din Anatolia care va fi difuzat de luni pana miercuri, de la ora 16:30.

Serialul turcesc Iarta-ma va fi difuzat de luni pana vineri dupa cum urmeaza: de luni pana miercuri de la ora 17:45, cate un episod, iar in zilele de joi si vineri de la ora 16:30, cate 2 episoade. In cazul in care pierdeti unul dintre cele 3 episoade saptamanale ale serialului, trebuie sa stiti ca episoadele le veti putea urmari in fiecare sambata de la ora 14 in reluare.

Dragoste si speranta va continua sa fie difuzat in fiecare seara de luni pana vineri de la ora 19, cate un episod. Emisiunea informativa NewsTime va intra pe post in fiecare seara de luni pana vineri de la ora 20. Radu Tudor va aduce in fata telespectatorilor toate evenimentele importante petrecute peste zi.

In serile de luni, marti si miercuri de la ora 21, Kanal D2 va continua sa redifuzeze emisiunea Pe banii parintilor, emisiune ce a fost difuzata in trecut si de Kanal D si care l-a avut la carma pe Ernest.

De luni pana vineri va fi redifuzat de la ora 22:30 serialul Familia Borgia, acest serial va fi difuzat pana pe 27 februarie. In weekend, Kanal D2 va continua sa redifuzeze emisiunile Ochii din umbra de la ora 20 si O marit pe mama soacra duminica de la ora 22.

Kanal D2 difuzeaza un serial croat: Tacerea

Play IT va continua sa fie difuzata sambata de la ora 13:30. Emisiunea In Oglinda va fi difuzata in fiecare sambata seara, de la ora 22. Invitatul de la ora 12, emisiune prezentata de Cosmin Cernat, se va vedea in fiecare duminica de la ora 12, concomitent la Radio Impuls si la Kanal D2, avand de asemenea un nou sezon.

Daca va intrebati cu ce noutati va veni Kanal D2 la capitolul seriale europene aflati ca postul va difuza serialul croat Tacerea, care va intra pe post din 28 februarie, de la ora 22:30, de luni pana vineri, in locul serialului Familia Borgia.

Serialul Unitatea va intra pe post din 2 martie cu sezonul 3, care va fi difuzat sambata de la ora 23:30. O alta noutate interesanta din grila de primavara Kanal D2 o va reprezenta difuzarea filmelor romanesti contemporane. Aceste filme contemporane vor fi difuzate sambata si duminica, de la ora 00:30 si duminica de la ora 23:30, din 2 martie. Printre filmele romanesti ce vor fi difuzate pe Kanal D2 putem mentiona Caisa, Razboi in bucatarie,  Octav si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.