Reduceri imaginare la eMag.

Emag lansează cea de-a doua ediție a programului „Revoluția Prețurilor” doar că de această dată această revoluție nu prea are loc. Acest program sau ediție de reduceri (indiferent cum vreți s-o numiți) are mai mult un scop publicitar decât scopul pentru care a fost creată. De ce spun asta? Păi urmăresc de câteva zile o placă video care era la prețul de 400 de lei iar acum, cu ocazia aceste revoluții prețul acestei plăci s-a transformat miraculos în 450 de lei. Deci în loc să scadă, prețul s-a mărit. Dar să zicem că această placă nu e în programul de reduceri însă acest lucru s-a întâmplat în cazul mai multor produse.
Oricum observ că lumea și-a dat seama de această escrocherie (sper să nu exagerez numind-o așa) fiindcă la ediția trecută, la ora zece dimineața pagina principală a site-ului lor era plină de produse al căror stoc era epuizat. Ei bine, de această dată, tot la ora zece, decât stocul unui singur produs s-a epuizat.

Nu zic că nu sunt și produse care au într-adevăr preț redus însă sunt puține. Emag mărește cu câteva zile înainte prețurile produselor pentru ca mai apoi să le poată „reduce”. Astfel, produsele revin și se vând la prețul inițial.

Nici clienții nu sunt prea mulțumiți, aceștia postând pe pagina de Facebook Emag în mare parte doar comentarii negative despre această campanie.
Iată câteva din câte am putut să prind fiindcă au fost șterse imediat de către moderatorii paginii de Facebook:

comentarii negative despre campania revolutia preturilor de la emag din perioada de toamna
Comentariile clienților despre campania Revoluția Prețurilor

Sunt curios dacă de Black Friday, Emag va proceda la fel ca acum sau chiar va reduce prețurile. Anul trecut a furat startul acestei „sărbători” însă cel mai probabil în acest an și celelalte magazine online își vor lua măsuri. Rămâne de văzut.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.