Digi Online – disponibila si pe Android TV
Operatorul de telecomunicatii RCS RDS / Digi a lansat zilele trecute aplicatia Digi Online pentru Android TV pe Smart TV-uri. Pentru moment, Digi Online nu functioneaza pe dispoziivele care au ca sistem de operare WebOS disponibil pe televizoarele LG. De asemenea, conform testelor efectuate pe un televizor Philips cu Android TV, aplicatia Digi Online nu a putut fi utilizata. Cel mai probabil functioneaza momentan pe o gama redusa de modele.

Pe Smart TV-uri, in aplicatia Digi Online ne putem loga cu usurinta, interfata aplicatiei este foarte atractiva, interesanta, subtitrarile sunt setate de pe Android TV iar subtitrarea este pe un fond negru (cum se vede subtitrarea pe AMC pe cablu). Posturile TV sunt asezate tematic (generaliste, stiri, HD, sport, documentare). EPG-ul posturilor este mai detaliat fata de EPG-ul disponibil pe TV si aproape toate canalele care sunt HD sunt disponibile in format 1080p.

Odata cu lansarea aplicatiei Digi Online pentru Smart TV, sunt disponibile 8 canale TV HD care nu se regasesc in grila de cablu digital. Cele 8 canale HD sunt: Kiss TV HD, Magic TV HD, Rock TV HD, Fishing & Hunting HD, Warner TV HD, TLC HD, CNN HD si Epic Drama HD.

In aplicatia Digi Online, pe langa posturi TV, abonatii Digi pot viziona o serie de filme si seriale disponibile in sectiunea Play. Aceste filme si seriale sunt preluate de pe posturile Epic Drama si Film Now. Pentru a viziona filmele preluate de pe Film Now, abonatii trebuie sa aiba activata extraoptiunea cu acelasi nume.

Digi Online – disponibila si pe Android TV

Digi Online este disponibila gratuit tuturor abonatilor Digi. Ultimele canale HD introduse in aplicatia Digi Online au fost pana acum cateva zile Prima TV HD, Magic HD si Rock TV HD, acestea au fost introduse in luna decembrie. Abonatii Digi care doresc sa foloseasca Digi Online se pot loga folosind adresa  e-mail si parola folosite la contul online de pe site-ul Digi.

Reamintim ca impreuna cu factura acestei luni, abonatii Digi vor primi o instiintare prin care sunt informati ca grila digitala va fi reorganizata insa in acea instiintare nu este trecuta data cand se va realiza reorganizarea grilei.

Operatorul de telecomunicatii RCS RDS / Digi are cei mai multi abonati la serviciul de cablu si ofera o gama variata de servicii, cum ar fi: cablu, dth, telefonie fixa, telefonie mobila internet fix, internet mobil si energie electrica.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

40 COMENTARII

 1. Acum nu mai funcționează pe smart TV, apare mesajul: conținut disponibil numai din rețeaua digi! Te loghează dar nu se vede nimic! La fel și din browser?

  • Exact aceeasi problema. De parca ar trebui sa oblig prietenii sa se aboneze la digi daca ma duc in vizita pentru o noapte, sa oblig hotelul sa fie abonat digi. Aplicatia digionline este o mizerie inutila daca nu pot sa vad programele decat pe un telefon digi sau dintr-o retea digi. Digi devine o optiune din ce in ce mai proasta pentru servicii si canalele din care lipsesc canalele de stiinta, inlocuite cu rahaturile digi care dau emisiunile discovery de acum 20 de ani. Chiar ma gandesc sa schimb furnizorul de cablu.

 2. Buna seara,
  Am instalat aplicatia pe android tv Wellington.
  Dupa logare cu contul de client digi.ro, aplicatia spune (indiferent de canalul accesat) „continutul este disponibil doar in reteaua digi”.
  Am verificat cu hotspot de pe telefonul digi si merge.
  La revenirea pe reteaua locala nu mai merge.
  Exista vreo solutie?
  Multumesc!

 3. DIGI ONLINE FUNCTIONEAZA PE TV SAMSUNG cu TIZEN.
  Descarcat din APPS-ul TV Samsung (cautati)
  Logare cu cont Digi Online pe care il am si parola (folosite pe Tab si Tel)
  exemplu: Epic Drama HD se vede super WB numai SD

 4. Update : Digionline și pe televizoarele samsung. Ciudat e ca se găsește pe televizoarele din 2018 sau 2019 dar cred ca o sa apara si la celelalte curând. Urmează Lg, cred.

 5. Bună seara! Nu am putut să mă loghez pe Digi Online, nici pe Sony Bravia 55xf9005, nici pe Chromecast Google tv, îmi apare o eroare, 1103 dacă nu mă înșel. Nu am avut nici o problemă cu activarea Disney+, HBO Max, dar am cu Digi Online. Ce părere aveți?

  • Aplicatia Digi Online merge pe tv-uri smart care au Android tv 8 sau mai mare. Pe Chromecast Google tv trebuie sa va logati cu adresa de email si parola foloste la logarea sectiuni Contul Meu de pe Digi .ro. Aceasta eroare mi-a aparut si mie si am rezolvat problema prin logarea/ activarea serviciului pentru prima data pe site-ul Digi Online .ro si dupa aceea pe aparatul care are Android tv .

   • Mulțumesc pentru răspuns, am rezolvat cu logarea și pe smart TV și pe Google Chromecast, dar nu pot urmări canalele HBO și FILM NOW, deși sunt abonat și am activate aceste extraoptiuni, inclusiv MAX PACK! Am încercat câteva canale, se văd, chiar foarte bine, în afară de pachetul MAX PACK și canalul de filme FILM NOW.

 6. Cam mult durează să introducă aceste canale noi în grila de cablu Digital Digi și până atunci nimic nici un canal nu mai introduce în grilă

 7. Link catre aplicatie? Mie pe Android Tv, in magazin Play, pe tv, precum si pe mai multe boxuri smart cu Android 10, imi gaseste doar vechea aplicatie, cu vechea interfata.

  • Nici eu nu am reusit din prima sa ma loghez pe un MiBox 4 . Intai m-am logat pe site-ul Digi Online. ro si abia dupa acea a mers pe dispozitivul Android tv. Incercati si dvs aceasta varianta.

 8. Secțiune de filme și seriale nu este disponibila la aplicația pentru tv android,posturile trusturilor pro și intact nu au cum sa intre deoarece ele au aplicații separte Voyo și Antena play doar daca vor vrea să facă contracte pentru cele două aplicații ,

  • Am vorbit cu cei de la call central si mi sa spus ca va fi disponibila si sectiunea de filme si seriale. De posturile Pro si Antena ai dreptate acelasi lucru i-am zis si eu lui Alin pe zvonuri.

  • Nu cred ca cei de la Intact or sa accepte posturile Antene în alta platforma online. Cei de la PRO poate când or sa mărească cei de la Digi abonamentul or sa între pe cablu restul PRO HD și pe platforma online posturile lor.

 9. Subtitrarea o poti face si fara font negru din setarile Androidui-lui tv. Te poti juca cum vrei cu ea, sa îi mărești dimensiunea, culoarea sau fontul.