Probleme activare eSIM Vodafone.
Operatorul de telefonie mobila Vodafone lansa anul trecut, in luna mai, serviciul eSIM. Am scris mai multe detalii despre acest serviciu si implicit despre aceasta stire in articolul urmator: Tehnologia eSIM disponibila la Vodafone.

Principiul de functionare al acestui serviciu este unul simplu. Nu mai este nevoie sa folosim o cartela sim fizica ci vom scana un cod QR pentru a ne putea inregistra in retea.

Au trecut aproximativ 8 luni de la lansarea serviciului eSIM la operatorul Vodafone. Ei bine, de la lansare si pana in prezent, Vodafone a avut mai mereu probleme cu acest serviciu. Nici in prezent nu functioneaza activarea serviciului eSIM. Ultima problema aparuta persista deja de cateva zile iar clientii nu-si pot inregistra telefoanele in retea. Practic, un serviciu ce ar trebui sa ne faca viata mai usoara, pare ca mai rau o complica.

Chiar la articolul postat mai sus, exista cateva comentarii ale utilizatorilor care denota ca au fost mai mereu probleme la activarea serviciului eSim.

Probleme activare e-sim Vodafone.
Vodafone a confirmat deja clientilor sai ca acest serviciu este momentan indisponibil iar problema pare sa fie la generarea codurilor QR. Totusi operatorul nu a publicat un raspuns oficial pe aceasta tema.

Cum Vodafone nu a anuntat oficial aceasta problema, nu a anuntat nici un termen estimativ pentru rezolvarea acesteia. De indata ce vor aparea noutati legate despre acest subiect, vom reveni cu update la acest articol.

Pe site-ul Vodafone sunt afisate urmatoarele dispozitive compatibile cu serviciul eSIM: Samsung Watch3, Samsung Galaxy Note 20 5G, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Z-flip, iPhone SE, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro, iPhone XR, iPhone XS, Huawei P40 Pro sau Motorola Razr 5G.

Pe partea opusa, la Orange, nu par a fi probleme cu acest serviciu. Desi ei ofera posibilitatea de a folosi eSIM cu mult timp inainte de Vodafone, serviciul lor pare mai stabil si nu pare ca ar exista la fel de multe probleme.

Voi ce parere aveti despre acest serviciu? Ati folosit eSIM la vreun operator? Nu ezitati sa va postati parerea in campul de comentarii dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.