Digi Spania lanseaza 5G
Digi Spania, subsidiara grupului Digi din Spania, lanseaza noua tehnologie 5G, acest serviciu fiind disponibil gratuit pentru toti abonatii care detin dispozitive mobile compatibile 5G.

Inaugurarea tehnologiei 5G in Spania reprezinta inca un pas efectuat de subsidiara operatorului pentru transformarea digitala. Prin 5G, Digi Spania ofera abonatilor solutii avansate de conectivitate pentru o experienta cu latenta redusa si o navigare mai rapida pe internet.

Abonatii Digi Spania nu trebuie sa faca nicio operatiune pentru a beneficia de tehnologia 5G, este disponibila gratuit pe orice dispozitiv compatibil cu aceasta retea. Fiind conectati la reteaua 5G, utilizatorii vor beneficia de o viteza mai buna, latenta redusa si o conexiune mai stabila comparativ cu reteaua 4G.

Pentru abonare in reteaua Digi Spania sau pentru orice alta informatie/situatie, se poate consulta site-ul oficial digimobil.es sau se poate apela unul din numerele: 1200 (gratuit din reteaua Digi Spania) sau 919120120 (numarul se poate apela din retelele altor operatori). In plus, abonarea se poate face si prin punctele Digi Spania.

Digi Spania lanseaza 5G

Anuntul vine la scurt timp dupa ce Digi Romania a anuntat extinderea retelei 5G in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Alba, Arad, Oradea, Cluj, Mures, Baia Mare, Hunedoara, Deva, Drobeta Turnu Severin, Pitesti, Constanta, Iasi, Timisoara, Craiova, Ramnicu Valcea, Lugoj, Campina si Sibiu. In curand, tehnologia 5G va fi disponibila in reteaua Digi si in Braila, Galati si Orastie.

In Romania, reteaua Digi Mobil 5G a fost lansata inca din vara anului 2019 si se afla de atunci intr-o continua dezvoltare, fiind disponibila in majoritatea oraselor mari din tara.

Digi Spania este primul operator virtual de telecomunicatii (MVNO) din Spania ajungang la peste 4.5 milioane de abonamente mobile si peste 1.2 milioane de abonamente fixe.

Voi ce parere aveti despre reteaua 5G in reteaua Digi, daca ati folosit acest serviciu? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII