Digi Sport Special dedica aniversarea de 10 ani fundatiei Mihai Nesu
Emisiunea Digi Sport Special va implini 10 ani de existenta duminica, 8 noiembrie 2020, ocazie cu care va darui donatiile stranse catre fundatia lui Mihai Nesu, fundatie deschisa de sportivul cu data de nastere in aceeasi zi, intr-o initiativa Digi Sport Special, echipa alcatuita din Vali Moraru, Paul Andrei si Catalin Andries. Informatia a fost furnizata catre media-max.ro printr-un comunicat de presa.

Echipa Digi Sport Special va incerca sa stranga fonduri pentru Complexul de recuperare pentru tineri si copii cu dizabilitati neuromotorii Sf. Nectarie, sustinut de Fundatia „Mihai Nesu”.

In editia aniversara difuzata duminica, la care vor participa invitati speciali, vor fi anuntate donatiile stranse. Scopul donatiilor este de a construi un centru de recuperare pentru copii langa Oradea, bugetul necesar este de 1.000.000 euro iar pana in prezent au fost stransi aproape 900 de mii de euro.

Schita centrului a fost desenata de fostul fotbalist cu gura, din cauza paraziliei cauzate de un accident in timpul antrenamentelor acum noua ani.

Digi Sport Special dedica aniversarea de 10 ani fundatiei Mihai Nesu
Daca doriti sa donati pentru aceasta cauza, o puteti face prin SMS cu textul CRED la numarul 8844, suma minima donata este de 2 euro.

In urma unui accident petrecut in timpul unui antrenament din luna mai 2011, fostul fotbalist Mihai Nesu si-a fracturat o vertebra cervicala si a paralizat. In timpul carierei de fotbalist a evolutat ca fundas stanga pentru Steaua Bucuresti si FC Utrecht. A avut si 8 aparitii in echipa nationala.

Posturile TV Digi Sport (1, 2, 3 si 4) sunt detinute de RCS – RDS, unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania. Primul post Digi Sport a fost lansat in 2009, debutand cu difuzarea meciului Ujpest FC – Steaua Bucuresti. Posturile Digi Sport emit atat in format SD cat si in format HD. Sunt disponibile doar in grila operatorului RCS & RDS.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII