DigiMobil – Smartphone-uri ieftine la abonamente mici.

La încheierea unui nou abonament de 3 sau 4 euro la Digimobil puteți beneficia de smartphone-uri  Allview la prețuri promoționale. De exemplu, la abonamentul Complet 3 primești 150 de minute naționale, internet 3G nelimitat (după ce ați consumat 3 GB viteza de transfer a datelor va fi redusă) și posibilitatea achiziționării unui telefon Allview A5 Smiley. Pentru telefon trebuie plătit un avans de doar 50 de lei la încheierea abonamentului. Pentru a beneficia de această ofertă trebuie ca abonamentul să fie încheiat pe o perioadă contractuală de doi ani.

Despre telefonul Allview A5 Smiley – oferit de Digimobil pentru 50 de lei

Acest smartphone nu este unul de top ci un telefon modest, lucru susținut și de prețul acestuia. În cazul în care nu dorești abonament atunci prețul integral (la liber ) al acestui telefon este de 349 lei și se poate achiziționa de aici.

Allview a5 dual core la doar 50 de lei la digimobil

Specificațiile telefonului sunt oarecum destul de interesante. Având un procesor Cortex A7 dual core cu o frecvență de 1300 Mhz, o memorie ram de 512, o memorie de stocare de 4 GB, dual sim, diagonala display-ului de 4 inch, cameră frontală și principală etc. telefonul este destul de mulțumitor pentru prețul lui. Acest smartphone mai vine și cu antivirusul Bitdefender preinstalat (cu licență inclusă).

Dacă optați pentru abonament la prețul de  3 euro și nu doriți și smartphone inclus atunci veți beneficia de un număr dublu de minute naționale. De exemplu, la abonamentul de 3 euro nu veți mai avea 150 de minute naționale ci veți avea 300 de minute.

La abonamentele Digi se pot achiziționa și telefoane gratuite însă nu sunt telefoane de top ci doar telefoane simple, ce se pot cumpăra și la liber la un preț redus. Din păcate, de preț promoțional beneficiază doar două smartphone-uri, celelalte putând fi achiziționate doar în rate.

Allview A5 Quand este al 2-lea smartphone ce beneficiază de preț redus la încheierea unui abonament. Pentru a obține acest telefon este nevoie să deschideți abonamentul Optim nelimitat. Pentru acest telefon, spre deosebire de primul, trebuie să plătiți doar 40 de lei numai că abonamentul va fi de 4 euro/lună (tva inclus).

Chiar și așa, oferta este destul de avantajoasă, având în vedere ce oferă acest abonament. Un lucru e sigur. Nicio altă companie de telefonie mobilă din România nu dispune de oferte atât de avantajoase pentru clienți precum DigiMobil. Practic, pentru 4 euro pe lună primiți telefonul Allview A5 Quand, minute nelimitate în orice rețea, minute nelimitate internaționale, internet nelimitat la viteze 3G și mesaje nelimitate în rețea. La fel ca și abonamentul complet 3, contractul trebuie încheiat pe o perioadă minimă de 2 ani.

Despre telefonul Allview A5 Quand – oferit de DigiMobil pentru 40 de lei

Allview a5 quand poate fi achizitionat la abonamentul digi mobil nelimitat pentru numai 40 de leiTelefonul nu diferă foarte mult de predecesorul său, Allview A5 Smiley. Acesta are un procesor quand core cu o frecvență de 1.3 Ghz, camera principală de 5 MP, diagonala de 4.3 inch, o memorie ram de 512 MB și spațiu de stocare de 4 GB. Diferențele dintre A5 Smiley și A5 Quand fiind la procesor, cameră și diagonală (cel din urmă avându-le mai mari).

Prețul integral al telefonului (la liber) este de 499 lei și poate fi achiziționat de aici.

Pentru a comanda unul dintre aceste două telefoane la abonamentele Digi trebuie să mergeți într-un centru DigiMobil. În schimb, dacă aveți deja un abonament la RCS-RDS (indiferent că e vorba de CATV, Internet, Telefonie fixă sau mobilă) vă puteți comanda aceste noi telefoane din ofertele Digi, inclusiv abonamentele din contul dumneavoastră Digicare.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.