Life Style TV – un nou program de televiziune
In sedinta de astazi, CNA a aprobat solicitarea companiei SC TV Alb Negru SRL pentru acordarea licentei audiovizuale a postului Life Style TV.

Televiziunea Life Style TV va avea formatul tematic-documentare si programe stil de viata. Formatul de difuzare va fi SD, HD si 4k iar modalitatea de difuzare va fi prin retele de comunicatii electronice (Digi, UPC, Telekom si iNES, CATV si IPTV). Life Style TV va avea licenta pentru difuzare nationala si va emite 24 de ore/zi.

Investitia va fi de 230 de mii de euro, fonduri proprii.

Ionut Samoila, reprezentantul TV Alb Negru a mentionat in sedinta CNA ca, desi conceptul pare repetitiv, ideea este de a avea un canal romanesc care sa difuzeze lucruri de interes atat din Romania cat si din afara tarii. A fost mentionat ca Life Style TV nu va insemna cancan sau barfa ci doar informare, cunoastere si divertisment pentru toate categoriile.

Life Style TV – un nou program de televiziune
Pe Life Style TV vom vedea emisiuni de gatit, evenimente despre prezentarea restaurantelor dar si curse de caini. Toate productiile vor fi relativ noi, nefiind mai vechi de 3-4 ani si vor fi difuzate in format HD si in format 4k (exista intentia de a lansa programul 4k la sfarsitul acestui an sau inceputul anului 2022).

45% din programele contractate se refera la emisiuni tip cooking si aventuri culinare in alte tari. De asemenea, vor exista colaborari si cu vloggeri.

Societatea TV Alb Negru SRL a fost infiintata pe 23 decembrie 2020, fiind o firma noua. Asociatul unic al acestei firme este Samoila Ionut Daniel. Ionut Samoila este si reprezentantul postului Sport Extra TV, lucreaza atat la Mooz (director de operatiuni) cat si la Digital Broadcast, companie care asigura serviciul tehnic pentru mai multe programe, printre care si Bollywood.

Solicitarea a fost aprobata in unanimitate in sedinta CNA de astazi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

 1. Va intra la toate rețetele de cablu, cel puțin asa spun ei in declaratia de pe pagina de media.

  paginademedia.ro/2021/01/canal-nou-despre-gatit-calatorii/

  • Posturile mentionate in acel articol, pe care le-am mentionat si noi mai sus, au fost trecute in solicitarea catre CNA iar in sedinta CNA de ieri s-a discutat acest subiect.
   Informatiile importante privind acest subiect sunt trecute mai sus.

 2. Dacă începe și el emisia ca Guerilla TV , Balcan Music sau Aleph-urile lui Sârbu ,e gravă treaba .

  La orange satelit există măcar șanse să intre?

    • Gabriel a intrebat daca va intra si la Orange pentru ca in comunicatul televiziunii nu este trecut si Orange ci doar Telekom Digi Vodafone. Iar eu am raspuns ca va intra si la Orange pentru ca pana vor emite cei de la Life Style Telekom nu va mai exista pentru ca va fi preluat de orange si atunci va fi transmis postul si de Orange. Cel care se ocupa de Life Style tv se ocupa si de posturile Mooz si din cate stim acestia au solicitat anul trecut si alte licente pentru niste televiziuni ce nu s-au lansat pana acum si daca si Life Style se va infiinta tot in 1-2 ani atunci telekom nu va mai exista si intelegerea dintre Telekom si Life Style va fi preluata de Orange. Sper ca acum ai inteles ce am vrut sa spun cand am scris lui Gabriel ca va intra si la Orange.