Domnul Magoo revine la Cartoon Network sezonul 2
Cartoon Network va difuza din 10 iulie sezonul 2 al serialului animat Mr Magoo / Domnul Magoo. Sezonul 2 va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 10:00 si 17:50.

In sezonul doi, domnul Magoo si tovarasul lui patruped domnul Pisica vor trece prin situatii care mai de care bizare care vor starni amuzamentul telespectatorilor. Iata cateva exemple de situatii amuzante prin care vor trece cei doi prieteni in sezonul 2: domnul Magoo si prietenul sau vor sfida gravitatia, vor participa la atacuri inchipuite ale extraterestrilor, in alt episod domnul Magoo isi va regasi papusa din copilarie si multe alte situatii bizare si pline de amuzament.

Domnul Magoo este un personaj indragit de mai multe generatii. El este o persoana foarte buna si amabila care ofera o mana de ajutor tuturor celor care au nevoie. Domnul Magoo se pune singur in situatii bizare si hazlii pentru ca el refuza sa poarte ochelari. Domnul Magoo sufera de o boala a ochilor numita miopie, aceasta boala il impiedica sa se descurce asa cum trebuie fara ochelari.

De multe ori, victima situatilor hazlii prin care trece domnul Magoo este hamsterul sau Fizz pe care domnul Magoo il considera inamic. Prin situatiile amuzante prin care trec domnul Magoo si prietenul sau domnul Pisica vom vedea ca in lume lor exista intotdeauna loc pentru distractie si gesturi nobile. Cei doi prieteni sunt dotati cu un umor contagios si cu personalitati unice.

Domnul Magoo revine la Cartoon Network sezonul 2

Serialul de desene animate domnul Magoo a fost produs intre anii 1960-1961. Vocea domnului Magoo este a actorului Jim Backus. Actorul a facut tot ce se putea face prin anii ’60, televiziune, teatru, film, chiar si desene animate. Serialul de desene animate Domnul Magoo este plin de situatii amuzante si sunt desene care promoveaza non violenta.

Replicile spuse de Jim Backus in acest serial sunt inta,platoare. Domnul Magoo are in total 130 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 5 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Cartoon Network apartine companiei Warner Bros Discovery. Pe Cartoon Network cei mici pot urmari seriale animate atat noi dar si seriale mai vechi consacrate, cum ar fi: Fii tare Scooby Doo!, Cine te crezi Scooby Doo?, Domnul Magoo dar si desene mai noi ca: Craig si dumbrava, Haideti tineri Titani! si altele.

Serialul animat Domnul Magoo este disponibil si pe HBO Max.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.