Disco Mix HD, Angelus TV si TV-AS au intrat in grila Vodafone
Vodafone Romania a introdus noi posturi TV in grila de programe, de astazi sunt disponibile posturile Disco Mix HD (pozitia 617), Angelus TV (pozitia 809) si TV-AS (pozitia 37).

TV-AS era disponibil deja in grila Vodafone insa doar in anumite zone. De azi, postul se poate receptiona in toata tara. TV-AS este o televiziune promovarii si conservarii traditiilor stramosesti si folclorului romanesc. Difuzeaza in mare spectacole si clipuri de muzica populara.

Disco Mix HD difuzeaza muzica disco, in general muzica veche din anii ’80 si ’90.
Angelus TV este o televiziune religioasa si difuzeaza emisiuni precum Sanatatea la zi, Pentru o biserica sinodala, Pe urmele Mariei, Angelus TV, vino si vezi, Confesional, Semne de speranta, Purtator de cuvant, 1001 de carti de citit intr-o viata, Scara umilintei, Reteaua de rugaciune, Evanghelia de duminica, Fereastra spre noi, In misiune, Inapoi la oile noastre, Ia si citeste!, Accelereaza-ti succesul!, Biblia: Despre cartea vietii si altele.

Operatorul Vodafone a fost inactiv anul acesta in ceea ce priveste modificarile de grila, aceasta fiind prima modificare facuta pentru grila digitala de cablu.

Dintre posturile introduse astazi, doua se afla pe lista must carry a acestui an dupa cum urmeaza:

 • TV-AS – pozitia 25
 • Disco Mix – pozitia 44

Disco Mix HD, Angelus TV si TV-AS au intrat in grila Vodafone

Angelus TV este disponibil si in grila de cablu digitala RCS & RDS (Digi).
Disco Mix HD se poate receptiona in retelele Digi (doar in anumite zone, cele in care exista grila maghiara), Orange Romania si Orange Romania Communications. Nu avem informatii daca la Digi va fi introdus in toata tara.

In ceea ce priveste TV-AS, postul se poate receptiona si in grila Orange Romania Communications. TV-AS a devenit televiziune nationala din februarie 2022.
Voi ce parere aveti despre noile posturi din grila Vodafone? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

43 COMENTARII

 1. CÂND ÎNTRA ROMÂNIA HD ȘI REALITATEA HD TRACE URBAN HD TURDA TV RAI UNO PRIMA HISTORY HD PRIMA COMEDY HD LA VODAFONE DIGITAL VĂ ROG FRUMOS

 2. Wow, ce veste buna. Pe când o sa dispara restul posturilor care acum nu sunt la Digi si ce este la Digi nu o sa intre niciodata la „concurență”. Maxim 24 luni?

 3. La dracu cu Vodafone..nu au acoperire intr-un Municipiu precum Mun.CODLEA…și au în sat..(vezi Ighisul de sus…)ha ha ha…vai steaua lor de inculți în geografie…

 4. Dar singurul post romanesc pt copii si adolescenti Atomic Academy, un post de educatie si cultura muzicala care le ofera alternativa la muzica nociva de trap si manele, acest post de ce nu il retransmite Vodafone desi sunt obligati de legea 504/2002 art. 82, alin. 6? Are directive de afara de indobitocire a tinerilor români. Orange si Nexgen il au in grila si ii felicit!

  • Dacă nu știi engleză sau orice altă limba ,da, are conținut perfect pentru copii.

   Cu siguranță e un post de miliarde, care nu e deloc un starv.