Focus Sat TV difuzeaza Pedagogul
Saptamana umatoare incepe un nou serial pe Focus Sat TV, un serial polonez numit Pedagogul (The Teacher / Belfer – 2016), in regia lui Łukasz Palkowski (Bogowie – 2014, The Fastest – 2017).

Serialul Pedagogul prezinta povestea unui politist polonez, Pawel Zawadzki (Maciej Stuhr), acesta se muta in provincie si este implicat intr-o investigatie care are scopul de a gasi persoana responsabila de uciderea intr-un mod brutal a unei fete de liceu.

Pawel este implicat din ce in ce mai mult in aceasta investigatie, descoperind pe parcurs detalii misterioase ce duc la expunerea coruptiei si fraudei printre personalitatile locale. Cu cat devine mai implicat, cu atat este mai vizat de catre cei care nu doresc ca adevarul sa iasa la iveala.

Maciej Stuhr este protagonistul serialului, acesta a avut roluri si in alte productii cunoscute in Polonia precum Poklosie (2012), The Hater (2020) sau Listy do M. (2011).

In serial vom vedea si alti actori precum Katarzyna Dabrowska (The Innocents – 2016), Paulina Szostak, Piotr Glowacki (a avut un rol in Bogowie, regizat de Łukasz Palkowski), Szymon Piotr Warszawski (Czerwony Pajak – 2015), Józef Pawlowski (Bad Day for the Cut – 2017, Warsaw ’44 – 2014, Jack Strong – 2014) sau Grzegorz Damieck (a interpretat rolul sergentului Kunder in filmul de exceptie Lista lui Schindler, castigator al 7 premii Oscar).

Focus Sat TV difuzeaza Pedagogul

Serialul va fi difuzat pe Focus Sat TV de luni, 23 august 2021, primele doua episoade fiind difuzate de la ora 21:30. Pedagogul va inlocui serialul francez Baron Noir care va avea difuzat finalul sezonului 3 maine, de la ora 21:30.

Pedagogul are doua sezoane alcatuite din 18 episoade iar pe IMDB a obtinut nota 7.5 din aproximativ 1.500 de recenzii.
Desi primul sezon a fost foarte apreciat, sezonul 2 a fost considerat mult mai slab, argumentandu-se ca firul narativ a fost mult mai complicat si greu de urmarit.

In poloneza, cuvantul Belfer (titlul original al serialului) reprezinta o insulta adusa unui profesor.

Voi ce parere aveti despre serialele difuzate de Focus Sat TV?

Update 08.09.2021: Sezonul 2 al serialului Pedagogul revine la Focus Sat TV de maine, 9 septembrie;

Update 17.03.2022: Focus Sat redifuzeaza primul sezon al serialului Pedagogul din 14 martie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU