Disney Channel difuzeaza filmul de Craciun Cei noua obraznici.
Luna decembrie aduce o atmosfera magica, iar posturile Disney au pregatit programe captivante pentru telespectatorii lor. Iata ce poti urmari in aceasta perioada:

Disney Channel difuzeaza filmul de Craciun Cei noua obraznici.

Disney Channel:

  • The Naughty Nine / Cei noua obraznici – 9 decembrie, ora 17:55. Filmul spune povestea lui Andy (Winslow Fegley), un baiat de clasa a 5-a care nu primeste nimic de la Mos Craciun. Furios si considerandu-se nedreptatit, Andy aduna un grup de 8 copii obraznici si impreuna pornesc catre casa lui Mos Craciun de la Polul Nord pentru a fura cadourile pe care le considera ca le merita. Filmul are o durata de o ora si 23 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 5.
  • Fantoma si Molly McGee – Episoade noi incepand cu 11 decembrie, de luni pana vineri, de la ora 17:50. Molly si prietena ei fantomatica, Scratch, se lanseaza in noi aventuri amuzante care ii apropie tot mai mult.
  • Miraculos Buburuza si Motan Noir – Din 16 decembrie, de la ora 12, pana pe 17 decembrie. Un maraton de episoade din sezonul 5, in care Buburuza si Motan Noir sunt fortati sa formeze un duo pentru a infrunta noii dusmani.
  • Lumea Miraculoasa: Paris Bubumbra si Motan Noir – Episoade noi din 16-17 decembrie, ora 19. Personajele din acest serial aduc un univers paralel in Paris, unde totul este intors pe dos, iar Buburuza si Motan Noir devin personaje negative, iar cele negative devin pozitive.
  • Craciunul cu Disney Channel – Intre 23 si 26 decembrie, Disney Channel va difuza filme si seriale tematice de Craciun.

Disney Junior:

  • Alice in cofetaria minunilor – Din 4 decembrie, de luni pana vineri, de la ora 13. Alice aduce magia in Tara Minunilor prin prajiturile facute de ea dupa retetele din cartea magica mostenita de la bunica ei.
  • Razboiul Stelelor: Aventurile Tinerilor Jedi – Episoade noi din 2 decembrie pana pe 10 decembrie, de la ora 09:30. Tinerii Jedi vor avea parte de noi aventuri calatorind prin galaxie la bordul navetei Crimson Firehawk.
  • Mici Ponpierii – Episoade noi din 11 decembrie, de luni pana vineri, de la ora 14:30. In aceste episoade, cei mici vor avea parte de mai multa aventura si distractie alaturi de eroii lor Mici Pompierii.
  • Surprize de Sarbatori – Incepand cu 16 decembrie pana luni 18 decembrie, de la ora 9, Disney Junior a pregatit un bloc de programe speciale cu episoade tematice ale serialelor lor cele mai iubite.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.