Legea Lidiei Poet – sezonul 2 Netflix
Legea Lidiei Poet (The law according to Lidia Poet) este cel mai nou serial italian adaugat pe Netflix. Aceasta este o serie biografica despre Lidia Poet, prima femeie avocat din Italia a carei excludere din barou a dus la o miscare ce a avut scopul de a permite femeilor sa practice avocatura in Italia.

Primul episod prezinta un caz de crima, o balerina ucisa, in acest caz exista si un suspect. Fiind disperata, mama victimei apeleaza la prima femeie avocat din Italia.

Seria biografica originala Netflix a fost creata de Guido Iuculano (A Quiet Life – 2010) si Davide Orsini (Legamant – 2020).

Rolul principal este interpretat de Matilda De Angelis (Povestea incredibila a insulei trandafirilor – 2020) iar in serial vom vedea si alti actori precum Eduardo Scarpetta (Ingerii ignoranti – 2022), Pier Luigi Pasino, Sara Lazzaro (Tanarul Papa – 2016), Sinéad Thornhill, Dario Aita (Hotel Imperial – 2015), Francesco Patanè, Francesca De Martini (Medici – 2016, Don Matteo – 2000) si altii.

Legea Lidiei Poet – sezonul 2 Netflix

Primul sezon al seriei Legea Lidiei Poet are 6 episoade, pe IMDb a obtinut nota 6.6 din 197 recenzii iar pe Netflix ocupa astazi primul loc in topul seriilor vizionate pe Netflix in Romania, urmat de Tu (locul 2) si Fizic: 100 (locul 3).

Netflix nu a confirmat inca reinnoirea seriei cu sezonul 2 insa nici nu a fost lansata ca o miniserie, ceea ce nu exclude episoade noi. Cel mai probabil acest lucru va depinde de audientele inregistrate pe plan international. In Romania, inceputul este promitator avand in vedere ca ocupa deja prima pozitie in topul serialelor.

In Romania, serialele italiene sunt difuzate de obicei de TVR 1 si TVR 2 insa au existat astfel de seriale si pe Prima TV sau National TV.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom obtine informatii despre reinnoirea seriei cu sezonul 2 sau anularea acesteia. Pana atunci, voi ce parere aveti despre Legea Lidiei Poet?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU