Tuns, vopsit, crima / Crima din Cherry Springs – in aprilie la DIVA
Postul de televiziune Diva va continua sa difuzeze si in luna aprilie in fiecare joi seara filme pline de suspans si adrenalina ce vor tine telespectatorii cu siguranta in fata televizorului. In luna aprilie, joia vor fi difuzate filme cu povesti despre oameni bogati, povesti despre razbunare si despre orase mici, pline de secrete tulburatoare.

Crazy, rich and Deadly / Frumos, bogat, mortal (2020) – 10 aprilie, ora 20. Brandi (Natasha Wilson) si Aaron (Taylor Napier) sunt doi tineri care se indragostesc nebuneste unul de celalalt si isi doresc cu ardoare sa faca nunta. Aaron o invita pe Brandi la ferma parintilor sai pentru a-i cunoaste.

Acolo, Brandi va descoperi ca tatal lui Aaron este cel mai bogat om din zona si ca acesta ascunde cele mai terifiante secrete.
Filmul Frumos, bogat, mortal are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,8.

Cut, color, murder / Tuns, vopsit, crima (2022) – 18 aprilie, ora 20. Ali Reed (Julie Gonzalo) este de profesie hair-stilista insa este si un detectiv amator. Ali il ajuta pe detectivul Kyle Crawfold (Ryan McPartlin) sa rezolve cazuri de crima. In orasul celor doi are loc un concurs de frumusete.

In timpul concursului, organizatorul este gasit mort. Ali si Kyle se unesc pentru a rezolva acest caz de crima ciudat. Ali doreste cu ardoare sa rezolve acest caz pentru a reabilita numele celor pe care ii iubeste.
Tuns, vopsit, crima are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Tuns, vopsit, crima / Crima din Cherry Springs – in aprilie la DIVA

Redemption in Cherry Springs / Crima din Cherry Springs (2021) – 25 aprilie, ora 20. Melanie (Rochelle Aytes) si Jake (Keith D. Robinson) se aliaza pentru a-l gasi pe Tony (Rajiv Sharma) prietenul din copilarie al lui Melanie care a disparut fara urma din orasul  Cherry Springs.

In timpul cautarilor, cei doi vor avea parte de aventuri palpitante si vor descoperi si un  adevar cutremurator. Filmul are durata medie de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Diva are licenta tematica – filme si seriale si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Digi, Vodafone, Orange, Focus Sat, INES sau NextGen.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.