Disney+ majoreaza pretul abonamentului din noiembrie

Aplicatia de streaming Disney+ anunta printr-un mesaj publicat pe site-ul oficial ca pretul abonamentului se va majora si in tara noastra incepand din noiembrie si decembrie anul acesta. Pretul actual al abonamentului Disney+ este de 29,99 de lei iar noul pret al abonamentului va ajunge la 36,99 lei pe luna. Marirea se aplica noilor abonati din noiembrie iar abonatilor vechi se aplica din decembrie, mai exact din 6 decembrie.

Aceasta scumpire va avea si avantaje dar si dezavantaje. Disney a decis sa lanseze in Statele Unite ale Americii dar si in 8 tari din Europa 2 tipuri de abonamente, unul mai ieftin cu reclame al doilea premium fara reclame. Tarile din Europa care vor beneficia de noul abonament standard cu reclame care se va lansa in noiembrie sunt Franta, Germania, Italia, Elvetia, Spania, Norvegia, Suedia, Danemarca. In aceste tari, pretul abonamentului Standard cu reclame va costa 5,99 euro iar abonamentul Premium va costa 8,99 euro.

Cu abonamentul Premium, abonatii vor putea urmari filmele si serialele pe 4 dispozitive simultan. Imaginea filmelor si serialelor va fi imbunatatita de la 1080p la imagine 4K UHD si HDR.

Disney+ majoreaza pretul abonamentului din noiembrie

Deci se poate spune ca abonatii Disney+ din Romania din noiembrie vor fi trecuti direct pe abonamentul Premium, asta pana in momentul in care Disney+ va lansa si la noi abonamentul Standard cu reclame (probabil din 2024). Abonatii care opteaza sa plateasca un abonament anual vor beneficia de o promotie speciala, vor plati suma de 369,90 lei in loc de 443,88, adica vor beneficia de 2 luni de abonament Premium gratuit.

Daca vom compara platforma Disney+ cu Netflix atunci abonamentul Netflix cu reclame este mult mai ieftin fata de Disney+, 4,99 euro (pentru Romania). Cu abonamentul minim, abonatii Netflix pot urmari continutul pe un singur dispozitiv. Daca abonamentul actual Disney+ (care ofera o calitate a imaginii Full HD – costa 29,99 lei) la Netflix costa 9,99 euro pe luna (pentru a urmari continutul Netflix doar pe 2 dispozitive concomitent).

Un avantaj major pentru Disney+ fata de Netflix o reprezinta faptul ca putem partaja contul cu prietenii in timp ce Netflix a interzis partajarea contului. Surse din strainatate sustin ca este posibil ca din 2024 si Disney+ sa interzica partajarea contului cu prietenii din afara locuintei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Niste mizerii. Tot ***** sunt baza.stiu ca sunt ridicoli, stiu ca nu scot banii din abonamente pe care-i asteptau si in loc sa reduca prețul, il majorează. Nici o eventuala pandemie nu-i mai salvează, falimentul scrie pe ei.

    Comentariu moderat, nu promovam solutii ilegale de continut video