Disney Plus va difuza Pacientul
In acest material vom detalia un serial interesant ce va fi disponibil pe platforma de streaming Disney+ in luna noiembrie, mai exact din 30 noiembrie.

The Patient / Pacientul (2022) este un thriller despre relatia unui psiholog cu pacientii sai despre modul cum un psiholog trebuie sa se descurce cu mintea unui pacient putin mai altfel, avand la dispozitie un timp limitat si aflat sub presiune.

Doctorul Alan Strauss (Steve Carell) este un psiholog care a suferit recent o pierdere sentimentala, si-a pierdut sotia, cu fiul sau nu prea are o relatie tocmai buna, cei doi nemaivazandu-se de ceva timp.

Intr-o zi, pe Alan il ia prizonier un pacient de-al lui pe nume Sam Fortner (Domhnal Gleeson). Sam este un om foarte periculos, un criminal in serie. Sam l-a rapit pe Alan si il tine in captivitate in speranta ca acesta  il impiedica sa mai comita si alte crime. In timp ce este ostatic, Alan trebuie sa lucreze cu mintea lui Sam, sa ii suprime instinctul criminal fara sa ii dea prea multe detalii despre trecutul sau, pentru a vedea Alan de unde a pornit instinctul de criminal.

Disney Plus va difuza Pacientul

Fiind singur in majoritatea timpului, Alan are timp sa reflecteze asupra trecutului sau si sa afle de ce relatia dintre el si fiul sau s-a rupt. Cum timpul se dovedeste a nu fi aliatul cel mai bun al lui Alan, acesta trebuie sa rezolve urgent problema lui Sam pentru ca acesta sa nu comita din nou o crima, si astfel Alan sa nu devina complice la crima.

Actorul Steve Carell este nascut in 1962, in principal a jucat si a dat voci in filme de comedie si desene animate. Steve a jucat in filme ca The Office (2005, unde a interpretat rolul lui Michael Scott), Minions 2 (2022, vocea lui Gru), Irresistible (2020), Magicienii (2013) si multe altele.

Serialul Pacientul este un produs Star si are 1 sezon cu un total de 10 episoade, durata fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a primit nota 7,2.

Disney+ ofera abonatilor sai o gama variata de filme, seriale si documentare de la diversi producatori cum ar fi: Disney, Pixar, National Geographic, Star sau Marvel. Pretul abonamentului lunar este de 29,99 lei.
In Romania mai sunt disponibile si alte platforme de streaming internationale, cum ar fi: Netflix, HBO Max sau Amazon Prime.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.