Stapanii universului: Revelatia si Johnny Test – Netflix
Luna aceasta Netflix a adaugat noi serii animate, urmand sa continue si in luna august, seriile sunt atat pentru adolescenti cat si pentru pre-scolari, pe Netflix avand posibilitatea sa vizionam continut din ce in ce mai variat.

Stapanii Universului: Revelatia (Masters of the Universe: Revelation) a fost adaugat de Netflix din 23 iulie 2021, numarand 10 episoade pana in prezent. Aceasta serie reprezinta un sequel al uneia dintre cele mai cunoscute serii animate, He-Man si Stapanii Universului.

Seria originala numita He-Man and the Masters of the Universe a fost difuzata intre 1983 si 1985, avand 130 de episoade. Pe IMDB a obtinut nota 7.5 din aproximativ 17.000 de recenzii. Intre 2002 si 2004 au fost lansate alte 39 de episoade care au avut, de asemenea, succes.

Noua serie animata Stapanii Universului: Revelatia prezinta personaje cunoscute precum He-Man, Orko, Cringer si Man-At-Arms care lupta impotriva raufacatorilor Skeletor, Evil-Lyn sau Beast Man.

Desi noua serie a fost foarte asteptata de fani, nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor, povestea nu a reflectat firul narativ din seriile precedente. Pe IMDB a obtinut de asemenea o nota mica si anume 4.9 din aproximativ 15.000 de recenzii.

Stapanii universului: Revelatia si Johnny Test – Netflix

Pe 16 iulie, Netflix a adaugat un remake al cunoscutei serii animate Johnny Test, noua serie are 20 episoade si poate fi vizionata integral pe Netflix. Seria originala a fost lansata de Cartoon Network in 2005, avand 145 de episoade difuzate pana in prezent.

Centauria – din 30 iulie pe Netflix

Astazi a fost lansata pe Netflix o noua serie animata numita Centauria (titlu original: Centaurworld), seria are 10 episoade si prezinta un cal de razboi care ajunge intr-o lume plina de centauri draguti de toate formele si marimile.
Creatoarea seriei este Megan Dong, cunoscuta si pentru Cum sa-ti dresezi dragonul 2? (2014) si Captain Underpants: The First Epic Movie (2017).

Regele Saman – din 9 august pe Netflix

Regele Saman (Shaman King) urmareste aventurile unui shaman de 13 ani care lupta impotriva raului alaturi de spiritul unui razboinic samurai in cadrul calatoriei sale de a deveni Regele Saman. Primul sezon al seriei animate va avea 19 episoade.

Oggy Oggy – din 24 august pe Netflix

Aceasta serie animata este un remake al seriei franceze Oggy and the Cockroaches (titlu original: Oggy et les cafards – 1997) si prezinta aventurile adorabilului motan Oggy.

Edens Zero – din 26 august pe Netflix

Seria animata japoneza a fost realizata dupa seria manga cu acelasi nume scrisa si ilustrata de Hiro Mashima.

Arlo, te iubesc! – din 27 august pe Netflix

O noua lume este conturata pentru Arlo si pentru prietenii sai unici atunci cand acestia incearca sa refaca un cartier din New York si sa devina al lor.
Tot anul acesta a fost lansata animatia Arlo, baiatul aligator (Arlo the Alligator Boy) care a obtinut pe IMDB nota 6.7 din 783 de recenzii. Filmul este disponibil, de asemenea, pe Netflix.

Update 31.10.2021: Partea a doua a seriei animate Stapanii Universului: Revelatia va fi disponibila pe Netflix din 23 noiembrie;
Din 24 noiembrie vom vedea episoade noi din seria animata Edens Zero;

Update 29.11.2021: Centauria – sezonul 2 – va fi disponibil pe Netflix din 7 decembrie;

Update 19.12.2021: Johnny Test – sezonul 2 – va fi disponibil pe Netflix din 7 ianuarie 2022;

Update 20.02.2022: He-Man si stapanii universului – sezonul 2 – va putea fi vizionat pe Netflix din 3 martie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII