Continut program TV MTV Europe

Continut program TV MTV Europe – Canalul TV MTV Europe este un canal de divertisment lansat pe 01 august 1987 disponibil pe teritoriul mai multor tari din Europa, detinut de Viacom CBS International Media Networks.

Desi scopul principal al brandului MTV (Music Television) este de a difuza videoclipuri, continutul postului MTV Europe este de divertisment, difuzand emisiuni si productii precum: 2019 MTV Video Music Awards, Are you the One?, The Challenge: War of the Worlds, The Challenge: War of the Worlds 2, Catfish: The TV Show, Ridiculousness, World Stage, Geordie Shore: Big Birthday Battle, M is for Music, MTV Breakfast Club, 16 and Pregnant, MTV Festival Friday, Ghosted: Love Gone Missing, Euro Top Chart, Friendzone, I used to be fat, Siesta Key, Teen Mom OG, Just Tattoo of Us, Fear Factor.

Postul MTV Europe a fost criticat de catre multi abonati din Romania, in special dupa ce MTV Romania a fost inchis, fiind inlocuit la anumiti operatori cu MTV Europe. MTV Romania a incetat emisia pe 01 martie 2019 si a fost inlocuit de MTV Europe la Telekom, Orange DTH si UPC. Proramul MTV Europe a intrat si in grila Digi (RCS – RDS) la finalul lunii decembrie 2019.

Criticile abonatilor de televiziune din Romania fac referire la continutul slab al programului MTV Europe, acestia difuzand foarte putina muzica, axandu-se mai mult pe productii de divertisment americane de tip reality show precum 16 and Pregnant, Friendzone, Ghosted: Love Gone Missing, Teen Mom OG. Aceste productii au fost criticate de multi cititori ca fiind slabe si nepotrivite atat pentru telespectatorii din Romania cat si pentru un post care se presupune a avea legatura cu industria muzicala.

In prezent MTV Europe este disponibil in grila de programe a operatorilor Digi (cablu digital), Telekom (cablu digital, IPTV, satelit), Orange (cablu infrastructura Telekom, satelit), UPC si Focus Sat.

Continut program TV MTV Europe
Spre exemplu, 16 and Pregnant este un reality show american axat pe povestile adolescentelor de liceu insarcinate si greutatile intampinate de acestea, Teen Mom OG fiind un spinoff al acestei serii.

Spre deosebire de MTV Romania, continutul programului MTV Europe este bazat in mare parte pe emisiune de divertisment, fata de MTV Romania care era unul dintre cele mai iubite posturi TV de muzica din Romania.

MTV Europe a fost detinut pana in 1991 de Viacom si BT, ulterior trecand integral in proprietatea Viacom. Initial, canalul TV emitea pe teritoriul intregului continent insa a inceput sa fie regionalizat incepand cu 1997.

MTV Europe a devenit foarte cunoscut datorita VJ-ilor foarte cunoscuti care prezentau videoclipuri si programe in limba engleza, VJ precum Pip Dann, Hugo de Campos, Vanessa Warwick, Simone Angel sau Ray Cokes.

In prezent MTV Europe emite in tari precum Regatul Unit, Belgia, Olanda, Ungaria, Spania, Austria, Franta, Germania, Portugalia, Danemarca, Finlanda, Italia, Norvegia, Polonia, Republica Ceha, Romania, Lituania, Letonia, Estonia, Suedia, Ucraina, Slovenia, Croatia si Serbia.

Voi ce parere aveti despre canalul de televiziune MTV Europe?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

21 COMENTARII

    • S-a inchis odata cu trecerea MTV-ului de la ProTV inapoi la Viacom, probabil motivul fiind ca programul nu a mai intrat in masuratorile de audienta si nu a vandut reclame.

    • Din cate stiu nu mai este difuzat, oricum s-a incheiat.
      O mizerie de reality show din punctul meu de vedere, in 2018 Tila Tequila a declarat ca avea prieten la momentul filmarilor si nu era interesata de concurenti, deci totul era un mare fake, asemenea majoritatii emisiunilor de acest gen.