Dragoste identica / Cum sa spargi gheata – filme DIVA
In perioada 28-31 mai postul de televiziune Diva va continua sa difuzeze in premiera in Romania filme romantice. Aceste filme pe care le vom detalia in acest material vor fi difuzate de la ora 20.

Cum sa spargi gheata (2020) – 28 mai, de la ora 20. Lauren (Kat Graham) este o fata care a copilarit intr-o zona rurala. Lauren se muta la oras pentru a face ce ii place si anume sa organizeze colectii de moda. Insa, nu reuseste sa se adapteze la viata de oras asa ca decide sa se mute inapoi in orasul natal din Seattle. Cel care o ajuta pe Lauren sa se mute inapoi este Rob (Kendrick Samson).

Filmul Cum sa spargi gheata are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota  6,2.

Romanta pe rau (2021) – 29 mai, ora 20. Cara (Tammy Gillis) isi cumpara o casa pe malul unui rau. Autoritatile decid sa construiasca un baraj pe malul acelui rau. Aceasta decizie ar duce la daramarea casei lui Cara, fapt pe care ea nu il accepta. Singurul care poate gasi o solutie de impacare intre Cara si autoritati este inginerul Riley (Morgan David Jones).
Romanta pe rau are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

Dragoste identica / Cum sa spargi gheata – filme DIVA

Cascadele iubirii (2020) – 30 mai, ora 20. Amy (Cindy Busby) este pasionata de fotografie. Amy decide sa plece la lacurile Pinewood unde se afla unele dintre cele mai frumoase cascade. Acolo, ea apeleaza la ghidul local Mark (Christopher Rusell), de care Amy se indragosteste.
Filmul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Dragoste identica (2021) – 31 mai, ora 20. Charlotte (Shae Robins) este de profesie medic. Charlotte face voluntariat in strainatate unde il cunoaste pe Mason (Mason D Davis), fratele geaman al fostului logodnic a lui Charlotte.
Dragoste identica are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Pe langa aceste filme, din 21 mai Diva va difuza si serialul Durere si vindecare (sezonul 3), de luni pana vineri, cate 2 episoade de la ora 15:50.
Diva are licenta tematica – filme si seriale si se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Digi Romania, Vodafone, Orange, INES, NextGen sau Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.