Disney va lansa platforma gratuita Star
Disney va lansa o noua platforma de streaming numita Star, platforma va fi gratuita si va fi disponibila in anumite tari din Europa, in Canada si Noua Zeelanda, conform deadline.com. In America Latina se va lansa Star Plus.

Star va fi disponibila in primele tari din Europa, in Canada si Noua Zeelanda pe 23 februarie 2021.
Platforma Star va fi integrata in Disney+ (o alta platforma de streaming online detinuta de Disney) in zonele in care este disponibil Disney+. Desi va fi gratuita, va afisa reclame.

Nu exista informatii sigure daca Star va fi disponibila si in Romania, momentan Disney+ nu este disponibila in Romania. In Europa, Disney+ este disponibila in Olanda, Austria, Germania, Irlanda, Italia, Spania, Elvetia, Regatul Unit, Franta, Monaco, Belgia, Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia, Portugalia, Suedia. Va fi disponibila in 2021 si in alte tari din Europa precum Slovacia sau Cehia.

Noul serviciu de streaming Star va pune la dispozitie utilizatorilor continut produs de studiourile Disney Television si FX (una dintre cele mai cunoscute productii FX, in colaborare cu MGM Television, este serialul Fargo, care va avea lansarea celui de-al patrulea sezon la inceputul lunii ianuarie 2021 pe AMC).

Disney+ a fost lansata de compania americana Walt Disney Company in noiembrie 2019 si a ajuns pe 2 decembrie 2020 la peste 86 de milioane de abonati, avand de peste doua ori mai multi abonati decat Hulu, platforma lansata in octombrie 2007.

Disney va lansa platforma gratuita Star
Hulu este o alta platforma de streaming detinuta de Disney avand pe 1 decembrie 2020 peste 38 de milioane de abonati.

The Walt Disney Company este una din cele mai mari companii media din lume, a fost fondata in 1923 de fratii Walt si Roy Disney sub denumirea initiala Disney Brothers Cartoon Studio. Prin subsidiarele sale detin posturile National Geographic, A&E, History, Crime&Investigation, ESPN si multe alte companii, printre care si Marvel Entertainment.

Vom actualiza acest articol la momentul lansarii platformei Star mentionand daca platforma de streaming va fi disponibila si in Romania.

Update 28.01.2021: Disney Star va fi lansata pe 23 februarie 2021;

Update 23.02.2021: Disney Star a fost lansata astazi insa nu este disponibila si in Romania;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU