MDI TV in grila digitala Digi
Compania RCS-RDS / Digi a introdus in grila de programe digitala postul TV regional MDI TV. MDI TV a intrat in grila digitala din Ilfov si Bucuresti pe frecventa 426 MHz, pozitia 185. Pe aceasta frecventa se mai afla TV City. Din informatiile obtinute, in grila Digi MDI TV se receptioneaza in varianta SD.

MDI TV este o televiziune din Targoviste care are licenta regionala si emite in judetele: Dambovita, Arges, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Teleorman si Prahova. MDI TV este detinuta de societatea MDI-Fleisch care detine si postul de radio MDI FM.

MDI TV se receptioneaza in grilele digitale ale operatorilor:

 • Vodafone – pozitia 35
 • NextGen – pozitia 309

MDI TV are o licenta audiovizuala cu profil generalist si s-a lansat in 2011, licenta regioanala a fost acordata in 2015 iar in prezent are si varianta HD. MDI TV transmite stiri si evenimente din judetele mentionate mai sus.

MDI TV in grila digitala Digi
Iata cum arata grila postului MDI:

 • Fetele Puterii – de luni pana joi, de la 19:30. Emisiune realizata de Sebastian Dragan si Sorin Diaconescu. Aceasta emisiune analizeaza si dezbate toate subiectele importante  regionale.
 • Arena MDI – in fiecare luni, de la ora 17. Arena MDI este prezentata de Ionut Marin si dezbate toate evenimentele sportive petrecute in Dambovita si in judetele invecinate.
 • Garajul de Stiri – in fiecare sambata, de la ora 20, emisiune prezentata de Tinu. In aceasta emisiune vom vedea stiri si barfe din showbiz.
 • Flori de cantec romanesc – in fiecare duminica, de la ora 15:30. In aceasta emisiune se difuzeaza melodii populare interpretate de artistii locali si din judetele invecinate.
 • Agentia de cultura – in fiecare luni, de la ora 21:30 emisiune prezentata de Sebastian Dragan.
 • Ca romanul nu-i niciunul –  sambata, de la ora 19:30. Emisiune pamflet prezentata de Claudiu Dumea si Ciprian Olteanu.
 • Un Cocktail cu S.D. – in fiecare vineri, de la ora 10:30. Emisiunea este prezentata de Sorin Dumitrescu si prezinta intr-un mod comic subiecte politice actuale.

Update 10.11.2021: MDI TV a fost introdus in grila digitala de programe a judetului Dambovita pe frecventa 442;

Update 19.11.2021: MDI TV a fost introdus si in judetul Teleorman;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

34 COMENTARII

  • Problema ceasului decalat o pot rezolva doar cei de la MDI. Eu am primit informatia din 2 surse ca Balkan Music ar urma sa intre in grila Digi pana la 1 noiembrie. O sursa este postul tv.

 1. Și acum mai avem de așteptat să intre Columna și Job și astfel după chinuri va respecta și RCS principiu doua locale și două regionale , cu toate că ar fi mers să introducă și Moldova tv și Supertv ,zi domnule Gorila dacă nu am dreptate .

   • 1. Cand va intra Dotto TV si in grila digitala a Digi? Acum sunt doar in analogic si stiu ca ii obligase CNA sa introduca mai multe canale locale si in grila digitala.
    2. Cum vezi pe termen mediu si lung viitorul DTH-ului (parabolica), avand in vedere ca numarul clientilor cel putin la Digi si TKR scade pe parabolica? E un cal mort in care nu s-a mai investit de ani de zile si mai e tinut in viata doar pt. cei din diaspora. Viitorul e clar fibra, deci cat vor mai rezista farfuriile?