Disparitii: morti sau vii?: documentar despre oameni disparuti in timp real

Fanii documentarelor crime vor fi surprinsi sa afle ca serialul Disparitii: morti sau vii nu este filmat, asa cum s-au obisnuit, dupa rezolvarea unui caz, ci chiar in timpul rezolvarii acestuia, adica in timp real. Acest aspect esential face ca Disparitii: morti sau vii sa se apropie mult de genul reality-show-urilor.

Deocamdata, sunt disponibile 4 episoade care prezinta cazuri reale de disparitii si modul de solutionare al acestora. Nu sunt inca disponibile informatii despre al cincilea episod al seriei sau despre lansarea celui de-al doilea sezon, dar orice este posibil atata timp cat documentarul suscita interes din partea spectatorilor.

Disparitii: morti sau vii? a obtinut nota 5,6 pe Imdb, iar cota de popularitate pe aceasta platforma este 425, in crestere. Criticile se refera la jocul actorilor si la faptul ca scenariul pare nenatural, insa nu trebuie sa uitam faptul ca avem de-a face cu persoane reale, nu cu actori profesionisti, si ca documentarul este o improvizatie in timp real. Pe de alta parte, unii au mers atat de departe incat au descoperit ca investigatorii care apar in acest documentar sunt persoane reale, cu profile pe retelele de socializare, care lucreaza in politie.

Disparitii: morti sau vii?: documentar despre oameni disparuti in timp real

In primul episod, o femeie pe nume Lorraine Garcia este dată dispărută. Perchezitia locuintei acesteia de catre politie indreapta atentia catre fiul ei, un veteran de razboi in Irak. In episodul 2, o mama si fiica ei sunt date disparute dupa o vizita de weekend, iar politistii descopera o lupta pentru custodia fetitei care ar putea explica fapta. In episodul 3, persoana disparuta este un barbat care a castigat la loto suma de 10.000 de dolari, iar politia descopera pe autostrada camioneta abadonata a acestuia. In ultimul episod al serialului, o adolescenta de 17 ani, Sieraa Stevens, dispare dupa ce a fost la film, iar investigatorii suspecteaza ca tanara ar fi putut deveni victima a traficantilor de persoane.

Din distributie fac parte investigatori ai cazurilor de persoane disparute: Vicki Rains si JP White, investigatori, Heidi Jackson, capitan al departamentului de persoane disparute si Nina Mauldin, sergent in acelasi departament.

In fiecare episod cunoastem martori, persoane intervievate, rude si prieteni ale celor disparuti care, impreuna cu politistii din departamentul de persoane disparute a serifului din Carolina de Sud, incearca sa ii gaseasca pe cei apropiati pana nu este prea tarziu.

Lansat in mai 2023, Disparitii: morti sau vii? se concentreaza pe cazuri petrecute in anii 2020 si 2021, iar fiecare episod are durata de 45 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.