Sex/Life – sezonul 2
Sex/Life este unul dintre cele mai noi seriale lansate de Netflix, a fost lansat pe 25 iunie 2021 si este o serie romantica aflata in ultima perioada pe primele locuri in topul celor mai vizionate seriale Netflix in Romania.

Daca nu stiti inca despre ce este vorba in acest serial, Billie Connelly este mama a doi copii si locuieste intr-o casa mare in Connecticut. In timp ce isi hraneste la san cel mai mic copil, viseaza la noptile petrecute in cluburile din New York in fiecare weekend, avand parte de multe aventuri intense, reamintindu-si in mod special clipele petrecute cu detinatorul unei case de discuri numit Brad Simon.

Casatoria cu Cooper Connelly este tot ceea ce ar putea sa fie, in special dupa relatiile instabile avute in zilele ei de glorie. Cooper este aratos, se mentine intr-o forma buna, este bun la suflet si ii ofera stabilitatea dorita. Insa, de cand au aparut copiii, viata lor intima a incetat sa existe, Cooper fiind mai interesat de munca, el pare sa fie prea obosit atunci cand Billie doreste sa petreaca alaturi de el clipe intime.

Primul sezon al serialului are 8 episoade iar pe IMDB serialul a obtinut pana in prezent nota 5.7 din aproximativ 3.400 de recenzii.

Sex/Life – sezonul 2

Netflix nu a confirmat inca reinnoirea serialului cu inca un sezon insa aceasta productie a obtinut rezultate foarte bune, generand interes inclusiv in alte tari (de exemplu, in ultima saptamana s-a mentinut pe primul loc atat in Romania cat si in Regatul Unit), astfel incat sunt sanse foarte mari ca seria sa beneficieze si de sezonul 2.

Insa, nu exista informatii despre o posibila data a lansarii. Noi vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre reinnoirea sau anularea serialului.

Daca serialul va fi reinnoit cu sezonul 2, vom putea afla daca Billie va ajunge sa fie multumita pe deplin. Pana atunci, nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos.

Update 02.10.2021: Netflix a confirmat reinnoirea serialului Sex/Life cu sezonul 2 insa nu exista informatii cand va fi lansat;

Update 16.03.2023: Sezonul 2 a fost adaugat pe 2 martie 2023;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

  1. Este unul dintre putinele seriale la care as vrea sa aiba mai multe sezoane!
    Exceptional filmul!
    Cred ca multi se regasesc in cate un personaj din film!