Doar pentru iubire – serial italian Prima TV
Postul de televiziune Prima TV difuzeaza din 1 august un nou serial italian, acesta se numeste Solo per amore / Doar pentru iubire (2015) si se va vedea de luni pana vineri, de la ora 17.

Elena Ferrante (Antonia Liskova) si Pietro Mancini (Massimo Poggio) formeaza o familie fericita, ei au doua fetite, o vila superba si un club. Toate bune si frumoase pana cand, intr-o zi, Pietro este rapit. In momentul in care Elena afla ca sotul ei este rapit, ei ii revine in memorie o intamplare din adolescenta, atunci cand a fost rapita si sechestrata. In perioada in care a fost rapita, a pierdut si un copil.

De cazul de rapire al sotului Elenei se va ocupa un detectiv pe nume Giordano Testa (Kaspar Capparoni). Detectivul Giordano este cel care s-a ocupat si de cazul de rapire in care Elena a fost victima. Testa s-a indragostit nebuneste de Elena, careia ii ascunde un mare secret.

Doar pentru iubire este un serial italian interesant in care toate personajele ascund cate un secret ce ii face sa ii minta pe toti cei din jurul lor. Urmarind acest serial, telespectatorii vor putea vedea prin cate intamplari poate trece un cuplu, cate traume si secrete poate invinge iubirea, cat de mult se pot indeparta un barbat si o femeie in asa fel incat sa devina dusmani doar pentru a-si uni fortele pentru a-si proteja familia.

Doar pentru iubire – serial italian Prima TV

Serialul Doar pentru iubire are doua sezoane cu un total de 20 de episoade. Durata medie a unui episod este de 90 de minute iar pe IMDb a primit nota 6,5.

O alta informatie venita tot din partea Prima TV mentioneaza ca incepand cu data de 1 august incepe emisiunea Starea Natiei de Vacanta. Emisiunea va fi prezentata de Stefania Carcu. Starea Natiei de Vacanta va fi difuzata de luni pana joi, de la ora 22. Este al doilea an cand Prima TV difuzeaza editii de vara a acestei emisiuni.

Stefania Carcu a declarat ca aceste editii de vara vor fi relaxante si nu vor avea legatura cu politicienii. Starea Natiei de Vacanta va fi difuzata timp de aproximativ o luna pana cand Dragos Patraru va reveni din vacanta.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII